16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTeleşpan - principal, Lazăr - secund

Teleşpan – principal, Lazăr – secund

Conducera CS Municipal Râmnicu Vâlcea a stabilit ca interimatul la echipă, după demiterea lui Bondrea, să fie asigurat de tehnicienii Mitică Teleşpan (principal) şi Cristi Lazăr (secund). „În mod normal, conducerea tehnică nu se va schimba până la vară. Acum depinde şi de rezultatele pe care le vom avea în etapele viitoare. Probabil că şanse prea mari de promovare nu mai avem, dar încă sperăm la o minune. Avem timp suficient să ne gândim la un nou nume pentru funcţia de antrenor principal“, a afirmat directorul general al clubului din Zăvoi, Florin Verigeanu. În ceea ce-i priveşte pe cei trei fotbalişti despre care Consiliul Director „decretase“ că vor fi daţi afară (Dandea, Crăciun şi Niţu), tonul mai-marilor de la CSM s-a îndulcit. „Nu vor fi daţi afară, este posibil să fie trimişi, pentru o perioadă, la echipa a doua“, a explicat Verigeanu.
Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, vâlceanul Gheorghe Constantin, a urmărit derbiul dintre CS Municipal şi FC Argeş (scor 1-1) la televizor, deşi se afla în localitate. „Am fost în Vâlcea şi am vrut să vin la meci, dar m-am răzgândit în ultimul moment. Acum mă felicit, pentru că vă daţi seama ce interpretări se mai făceau. Am văzut bine faza despre care se tot vorbeşte. Lovitura de la 11 metri, din care CSM a egalat, a fost acordată corect. Discutabil este doar cartonaşul roşu. Dacă jucătorul mai avea şanse să ajungă la minge era de eliminare, dacă nu, numai de galben“, a spus Constantin.
Acesta a adăugat că nu se gândeşte la oferta primită de la Cornel Penescu de a prelua funcţia de preşedinte la FC Argeş. „Cât timp sunt la CCA, nu-mi stă gândul la altceva“, a precizat Gheorghe Constantin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS