20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTunurile pe mineri

Tunurile pe mineri

FC Caracal – Jiul Petroşani
Stadion „Parc“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Caracal:
Neagoe – Săvulescu, Militaru, Neacşu – Bertea, Gîrlă, Gărgălie, Buşu, L. Preda – Firţulescu, Stoianof. Antrenor: Florin Cioroianu.
Jiul: Anton – Drăgulici, C. Dinu, Pintilie, Stancu – Istinie, Drăghici, Cîmpeanu, Boboc – Apetrei, Tismănaru. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
Vor arbitra: D. Monea – Fl. Potora, I. Szekely.

Gruparea din „Oraşul Minunilor“, ultima clasată în seria a II-a, are de jucat în acest retur numai „finale“. După remiza de la Timişoara, oltenii lui Florin Cioroianu au programat astăzi un meci decisiv, cu fosta divizionară A, Jiul Petroşani. „Cred că-i batem pe mineri! Argumente? Am jucat foarte bine la Timişoara în faţa unei echipe cu mulţi jucători de prima ligă (T. Bălan, Pantilimon, Siminic ş.a.), iar mâine (astăzi – n.r.) FC Caracal va juca la victorie, obligatorie. Mă bazez pe echipă, pe faptul că toţi jucătorii au altă atitudine, iar fotbaliştii împrumutaţi de la Universitatea vor să demonstreze că locul lor este la Craiova“, a spus preşedintele gazdelor, Jean Niţulescu.
În prima etapă a returului, Jiul a pierdut acasă în faţa modestei FCM Târgovişte.
Mijlocaşul Jiului, M. Gheorghe, este suspendat, iar portarul Zdrîncă este incert. Partida de la Caracal a fost scoasă din oferta mai multor case de pariuri, Jean Niţulescu spunând: „Nu cunosc motivele, nu mă interesează… Probabil pentru că o victorie a noastră avea cotă mare, de şase“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS