19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea a impus regula de trei puncte

Bondrea a impus regula de trei puncte

CSM Vâlcea – IS Câmpia Turzii
Stadion „Municipal“
din Zăvoi, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM Vâlcea: Rusandu – Crăciun, Dandea, A. Niţu, Al. Vlad – M. Voicu, Dedu, Labun, Onofrei – Boroiban, Vidakovic. Antrenor: Marian Bondrea.
ISCT: Perianu – Perde, Timar, Gheţi, Costea – Molnar, Ţiplea, Ghenţi, Bârză – Matiş, Zelenczaghi, Sagău. Antrenor: George Ciorceli.
Vor arbitra: Cl. Baboia – G. Stroe, A. Voicu.

Elevii lui Marian Bondrea primesc vizita „sârmarilor“ în ultimul meci înainte de marele derbi de la Mediaş.

CSM Vâlcea a debutat cu dreptul în anul 2008, iar victoriile din partidele de pregătire au fost continuate de succesul de la Hunedoara, din prima rundă a returului. Elevii lui Marian Bondrea i-au egalat în clasamentul „adevărului“ pe medieşenii de la Gaz Metan şi pot visa cu ochii deschişi la promovare. În prima partidă a anului în faţa propriilor suporteri, Laurenţiu Boroiban şi compania vor întâlni o echipă incomodă, IS Câmpia Turzii, formaţie care în campionatul trecut a învins chiar în Zăvoi şi CSM Vâlcea a pierdut trei puncte care s-au dovedit a fi decisive în lupta pentru promovare cu Dacia Mioveni.
În meciul din tur, „sârmarii“ au reuşit un rezultat de egalitate alb. Formaţia ardeleană joacă mai bine în deplasare şi mizează pe principala sa armă,  contraatacul, lucru bine ştiut de Marian Bondrea, care va întări mijlocul terenului, cel mai probabil prin titularizarea lui Mugurel Dedu, în locul constănţeanului Larie. În atac, tehnicianul vâlcean nu are prea multe de schimbat, Boroiban şi Vidakovic urmând să fie titulari, în timp ce brazilianul Robson aşteaptă să fie introdus în teren imediat după pauză sau chiar mai devreme dacă va fi cazul.

Trandafir vrea victorie

Pentru CSM, meciul de astăzi va fi ultima repetiţie pentru marele derbi de săptămâna viitoare, atunci când elevii lui Bondrea merg la Mediaş. „Cel mai important meci este cel care urmează. Este o regulă în fotbal pe care trebuie să o luăm în seamă. Important este să obţinem trei puncte cu ISCT şi apoi vom vorbi de Mediaş“, a spus preşedintele CSM, Alin Trandafir, care crede că în Liga a II-a nu se va apăsa pe butoane: „Dacă noi vom juca bine, dacă vom avea prestaţia obişnuită, nu are nimeni ce să ne facă şi vom promova“. Oaspeţii de astăzi ai vâlcenilor sunt pe locul 11 al clasamentului seriei a II-a, la şase puncte de zona retrogradabilă, cu un pasiv de -6 la „adevăr“.
Tehnicianul principal al CSM-ului, Marian Bondrea, a spus că aşteaptă un succes din partea elevilor săi: „Avem un moral bun după ce am început fericit returul de campionat. Normal că ne dorim toate cele trei puncte, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pe propriul teren, pentru a mai avea speranţe la promovare. Avem nevoie şi de sprijinul spectatorilor, pe care îi aşteptăm în număr mare la stadion. Eventualele noastre rezultate bune îi vor readuce la meciuri pe vâlceni, suntem conştienţi de acest lucru“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS