19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMessi stă şase săptămâni

Messi stă şase săptămâni

Accidentarea jucătorului argentinian al Barcelonei, Lionel Messi, în partida de marţi, de pe „Nou Camp“, cu Celtic, scor 1-0, le-a stricat „extratereştrilor“ sărbătorirea calificării în sferturile Ligii Campionilor. Elevii lui Frank Rijkaard s-au arătat foarte afectaţi de suferinţa coechipierului lor. „L-am văzut cum plângea pe margine. Lacrimile lui ne-au afectat foarte mult. Messi este unic, nu este nimeni ca el. Este tânăr şi sper din tot sufletul să îşi revină cât mai repede“, a spus Deco la finalul meciului.

Marcatorul singurului gol al disputei de pe „Nou Camp“, Xavi, a declarat că accidentarea lui Messi reprezintă un mare ghinion pentru Barcelona, dar că spera ca argentinianul să revină cât mai repede pe teren. „Păcat că s-a accidentat, mare păcat! Sper să nu fie prea serioase problemele. Avem nevoie de el“, a menţionat mijlocaşul catalanilor.

Conform staff-ului medical al clubului din capitala Cataluniei, Lionel Messi nu va putea evolua în următoarele şase săptămâni, el suferind o ruptură musculară la gamba stângă. Jucătorul a mai suferit o accidentare similară şi în luna decembrie a anului trecut şi nu a putut evolua cinci săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS