14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculae, titular de drept

Niculae, titular de drept

Tehnicianul formaţiei franceze AJ Auxerre, Jean Fernandez, l-a lăudat pe atacantul Daniel Niculae, susţinând că internaţionalul român poate deveni un jucător important pentru echipa din Hexagon. „Daniel Niculae este un băiat bun. La începutul sezonului a făcut o pregătire bună, dar meciurile amicale au lăsat de dorit. Acum cel mai bun răspuns este cel din teren. I-am spus să arate de ce este capabil. Poate deveni un jucător important pentru noi“, a spus Fernandez.

Publicaţia La Page des Sports a scris că Niculae a reuşit să-şi câştige locul de titular la Auxerre după un prim sezon dificil, la finalul căruia s-a gândit să revină în România. „Periculos, eficient, decisiv, internaţionalul român şi-a câştigat locul de titluar. Vremurile în care Jean Fernandez se îndoia de capacităţile lui Niculae de a se impune la Auxerre par de mult apuse. A fost nevoie de o aşteptare până în etapa a opta ca maşinăria să se lanseze, dar de atunci funcţionează de minune“, a scris publicaţia franceză.

Potrivit jurnaliştilor din Hexagon, Niculae a beneficiat de faptul că Jean Fernandez a făcut o reorganizare tactică, lucru care i-a ajutat pe român şi pe coechipierul său din atac, polonezul Ireneusz Jelen. „Viziunea de joc a lui Niculae, susţinută de o tehnică excelentă, precum şi capacitatea de a scăpa din marcaj fac din el un jucător care îi obligă pe fundaşii adverşi să consume multă energie. El nu ezită să schimbe rolul cu Ireneusz Jelen pentru a surprinde apărarea adversă. Această înţelegere între ei explică în mare parte forma bună ofensivă de la Auxerre“, notează La Page des Sports.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS