22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCampionii, la podea

Campionii, la podea

Ultimul act al Memorialului „Gheorghe Ola“ la grupa 1996 s-a transformat în „memorialul durerii“ pentru clubul gazdă, Pandurii Târgu Jiu, care a părăsit ruşinos competiţia după meciurile din grupă, cu un singur punct obţinut în trei jocuri. Câştigători ai competiţiei anul trecut, micuţii gorjeni s-au comportat lamentabil, fiind depăşiţi la toate capitolele de adversari. Singurul jucător care s-a ridicat la nivelul competiţiei a fost Mihnea Urs, restul fiind doar umbrele jucătorilor care au triumfat în 2006.
Directorul Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii Târgu Jiu, Mihai Stelescu, va dispune după acest eşec să fie schimbate regulile de selecţie la această grupă fără viitor.
Pandurii Târgu Jiu a terminat ultima în grupa A, remizând în primul meci, 2-2 cu Atletico Arad, şi pierzând următoarele două jocuri, 0-1 cu Kinder Târgu Mureş şi 1-2 cu LPS Vaslui. Kinder Târgu Mureş a câştigat grupa A, cu şase puncte (2-1 cu LPS Vaslui şi 5-1 cu Atletico Arad), iar pe locul doi s-a clasat Atletico Arad, cu patru puncte (2-1 cu LPS Vaslui şi 2-2 cu Pandurii), amb ele fiind calificate în finalele de duminică.
În grupa B, Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ a ratat calificarea în finala mare în ultimul joc, după ce a pierdut cu 2-1 în faţa lui FC Bihor, după două victorii clare realizate în primele două etape, 4-2 cu Petrolul Ploieşti şi 5-2 cu Dunărea Galaţi. Grupa B a fost câştigată de FC Bihor, cu şase puncte (1-0 cu Dunărea Galaţi, 1-2 cu Petrolul şi 2-1 cu „GP“), iar pe locul doi s-a clasat Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, tot cu şase puncte, însă dezavantajată de rezultatul direct. Duminică, de la ora 10.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, Atletico Arad şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ vor juca finala mică, iar în finala mare, de la ora 11.00, se vor întâlni FC Bihor Oradea şi Kinder Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS