31.7 C
Craiova
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi tineri au murit şi doi sunt răniţi, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Doi tineri au murit şi doi sunt răniţi, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Pe o șosea din Argeș a avut loc o tragedie, joi după-amiază. Doi adolescenți, de 19 și 16 ani, au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a doborât un stâlp electric și s-a răsturnat apoi într-un șanț.

În autoturism se aflau în total 4 tineri. Şoferul își luase permisul de conducere abia pe 9 aprilie, potrivit argespress.ro. Accidentul a avut loc joi, pe DN 65A, în localitatea Căldăraru, județul Argeș. În mașina condusă de un tânăr de 19 ani se aflau alți 3 adolescenți, verișori cu șoferul. Conducătorul auto a intrat cu viteză într-o curbă, nu a mai putut redresa mașina, care a doborât un stâlp electric, după care s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

Șoferul și un pasager din spate au decedat pe loc

În urma apelului la 112, la locul tragediei au ajuns de urgență 5 echipaje de pompieri și medici. „La fața locului au fost identificate 4 victime, toate de sex masculin. Două au fost evaluate de către echipajele medicale și nu au avut nevoie de transport la spital, iar pentru celelalte două, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Acestea din urmă au fost evacuate din autoturism de către pompieri”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Șoferul și un pasager din spate au decedat pe loc. Ceilalți doi tineri, frați, au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Conducătorul auto, scrie sursa citată, își luase permisul de conducere abia pe 9 aprilie 2024. 

Citește şi: Trei turişti polonezi au rămas blocaţi în zăpadă pe Valea Cerbului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS