19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAchim nu îşi mai înţelege jucătorii

Achim nu îşi mai înţelege jucătorii

– Încă o înfrângere, domnule Achim, ce se întâmplă cu echipa?
– Mă gândeam că o să fie dificil să jucăm cu ELBA la Timişoara. Nu mulţi reuşesc să câştige împotriva lor. Şansele de a câştiga acolo erau de 40 la sută. Totuşi, eu încă speram. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu jucătorii, pentru că, sincer, nu mă aşteptam la un eşec la o diferenţă aşa de mare, aproape 40 de puncte. Oricum, înfrângerea este înfrângere, indiferent că pierzi la o diferenţă de două puncte sau 40.
– Cum vă explicaţi diferenţa dintre jocul cu Oradea de la Vâlcea şi cel de la Timişoara, cu ELBA?
– Jocul bun făcut cu Leonardo Oradea, cu o etapă în urmă, îmi dădea speranţe mari pentru întâlnirea de la Timişoara. Am sperat ca jocul bun făcut împotriva orădenilor să se repete şi cu ELBA. Primul sfert au jucat bine, dar din sfertul al doilea ceva s-a rupt. Nu ştiu care a fost cauza şi nici după meci nu m-am lămurit. În sfertul al treilea am avut patru-cinci minute în care nu am marcat. Am aruncat din toate poziţiile, am încercat şi de la două puncte, dar şi de la trei. Pur şi simplu, mingea nu a intrat în coş. Statistic vorbind, am avut mai multe încercări de două puncte faţă de Timişoara, dar nu au intrat toate.

Ştie ce-l aşteaptă

– Trei etape, trei jocuri în deplasare. Ce obiectiv are echipa?
– Mai avem trei jocuri tari. Primul va fi chiar joi (mâine – n.r.), la Târgu Mureş. Aici, baschetul a devenit „religie“. Dacă la Timişoara nu au reuşit să se concentreze, la Târgu Mureş le va fi şi mai greu, când vor juca în faţa a 2.000 de oameni. În plus, Târgu Mureş mai are un avantaj asupra noastră. Ei nu au jucat în etapa aceasta, deci sunt mult mai odihniţi, iar noi suntem la cea de-a doua deplasare lungă. Obiectul stabilit pentru aceste trei etape este să obţinem cel puţin o victorie. Mulţi spun că la Mediaş, alţii spun că va veni în jocul de la Târgovişte. Eu sper să învingem în ambele partidele. Oricum, va fi greu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS