22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe, indispensabil pandurilor

Neagoe, indispensabil pandurilor

Chiar dacă a demisionat la finalul jocului cu Gloria Bistriţa, antrenorul Eugen Neagoe va conduce gruparea gorjeană şi în cele trei partide rămase din acest an.

Eugen Neagoe a renunţat de trei ori la banca tehnică a pandurilor în acest tur de campionat, însă de fiecare dată jucătorii l-au determinat să revină asupra deciziei. Dacă primele două demisii, după jocul cu CFR Cluj şi în pauza partidei cu UTA, nu au fost comunicate decât propriilor elevi, de această dată, înfrângerea cu Gloria Bistriţa, 3-1 pe „Municipal“, l-a determinat pe tehnician să facă publică decizia de a pleca de la Pandurii imediat după finalul jocului. „Geană“ a revenit însă asupra hotărârii sale câteva ore mai târziu, în urma unei şedinţe prelungite în vestiarul formaţiei din Târgu Jiu, la care au participat jucătorii şi preşedintele clubului, Marin Condescu. „Cele trei etape se continuă cu Eugen Neagoe, după care se va lua o hotărâre. Neagoe are obiectiv calificarea în optimile Cupei României, câştigarea meciului cu U Cluj şi cel puţin un punct la Oţelul Galaţi. Jucătorii au contat cel mai mult în luarea acestei decizii. Am hotărât că trebuie să găsim împreună o soluţie pentru că împreună am dus echipa aici“, a spus Condescu. „Nu decid jucătorii antrenorul. Ei îşi spun o părere. Deciziile executive la Pandurii le ia preşedintele, adică eu. Am luat hotărârea de a merge împreună până la finalul anului fotbalistic“, a spus Condescu. Nu toţi fotbaliştii de la Pandurii îl mai vor pe Neagoe, deşi, la conferinţa de presă, tehnicianul declarase că „nu l-au lucrat jucătorii“. Surse din cadrul clubului susţin că, imediat după meci, „Geană“ i-a întrebat pe jucători cine nu-l mai doreşte şi câţiva dintre elevii săi s-au ridicat împotriva sa.

 

Alt tur de coşmar pentru panduri

 

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a încheiat turul campionatului pe loc retrogradabil, cu 14 puncte acumulate în 17 etape, un bilanţ comparabil cu cel realizat în primul sezon de Liga I. Atunci, cu Emil Săndoi (etapele 1-4) şi Viorel Hizo (etapele 5-15) pe banca tehnică, pandurii au realizat 13 puncte la jumătatea sezonului, iar la final aveau să ia calea eşalonului secund, dovedindu-se că demiterea celor doi fusese inutilă. Condescu nu vrea să mai facă aceeaşi greşeală şi îşi doreşte de această dată mai multă stabilitate la nivelul conducerii tehnice, chiar dacă pandurii nu au mai câştigat un joc de pe 31 august.

„Nu am vrut să fac acum aceeaşi greşeală pe care am făcut-o înainte cu Emil Săndoi şi Viorel Hizo. Nu iau în calcul alt nume de antrenor. Neagoe este antrenorul care a salvat echipa anul trecut de la retrogradare. Nu încerc să revoluţionez fotbalul, dar vreau să găsesc şi alte soluţii decât să schimb antrenorul. Stabilitatea băncii tehnice poate să fie una dintre soluţii. Am încredere în Neagoe, altfel nu aş fi fost de acord să continuăm împreună“, a declarat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS