7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportConvalescenţă prelungită

Convalescenţă prelungită

Patronul grupării craiovene este convins că fundaşul central al Ştiinţei va reveni în primul unsprezece dacă se va pregăti bine la iarnă.

Deşi, la un moment dat, părea că are asigurat locul în primul unsprezece al Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă nu a intrat în graţiile antrenorului Nicolo Napoli. Mădălin a pierdut banderola de căpitan, preluată de Dorel Stoica, dar şi locul de titular. După eliminarea de la Bistriţa, Ciucă a stat în meciul cu Universitatea Cluj, primul cu Nicolo Napoli pe bancă. Apoi, la Galaţi a revenit titular, dar greşelile comise în acel meci l-au determinat pe tehnicianul italian să-l trimită pe jucător pe banca suferinţelor. Au urmat trei partide în care fundaşul central oltean nu a fost nici măcar folosit, chiar dacă a fost trecut pe raportul de joc. Mădălin Ciucă a pierdut astfel trei meciuri foarte importante, cu Poli Timişoara, Dinamo şi Steaua.
Etapa trecută, la disputa cu Buzăul, Napoli i-a dat o nouă şansă, dar Ciucă a greşit din nou. „Îmi pare rău pentru Ciucă. I-am spus să nu se complice pe un astfel de teren. L-am titularizat pentru că s-a pregătit foarte bine toată săptămâna, dar, din păcate, a greşit din nou. Pentru mine, este foarte important cum se pregătesc jucătorii în săptămâna de dinaintea meciului“, a fost concluzia lui Napoli.

Mădălin nu pleacă!

Cu toate că în ultima vreme a dezamăgit, Ciucă a fost apărat în aceste zile chiar de patronul echipei. „Nu asta este valoarea lui Ciucă. El este într-o formă mai proastă, dar trebuie ajutat, pentru că vine după o perioadă lungă de accidentare. Sunt convins că îşi va reveni după ce va face şi pregătirea de iarnă. Consider că Ciucă are timp să crească, iar eu am mare încredere în el“, a declarat Mititelu. Cât priveşte zvonul că Mădălin ar fi pe picior de plecare, având oferte din Grecia şi Cipru, finanţatorul Ştiinţei este categoric: „Nu se pune problema ca Mădălin Ciucă să plece“.
În condiţiile în care primul pe lista eventualilor plecaţi este Dorel Stoica, adică tot un fundaş central, este greu de crezut că Universitatea Craiova îşi va permite să îi dea drumul şi lui Ciucă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII