20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf a marcat pentru Aachen

Reghecampf a marcat pentru Aachen

Laurenţiu Reghecampf, căpitanul echipei Alemannia Aachen, a înscris un gol în victoria obţinută luni seară de formaţia sa, cu 2-0, pe teren propriu, în partida cu Freiburg, din etapa a noua a ligii secunde germane. Klitzpera a marcat primul gol al întâlnirii, în minutul 21, iar mijlocaşul român a reuşit să stabilească scorul final în minutul 56, când a transformat o lovitură de la 11 metri. Reghecampf a jucat pe toată durata celor 90 de minute şi a primit un cartonaş galben în minutul 75. După nouă etape, Alemannia ocupă locul al optulea în clasament, cu 14 puncte.
În campionatul Rusiei, Florin Şoavă a intrat în minutul 89 în locul lui Pavliucenko, în partida pe care echipa sa, Spartak Moscova, a câştigat-o, cu 2-1, pe terenul formaţiei Spartak Nalchik, din etapa a 26-a. În urma acestui succes, Spartak Moscova a revenit pe prima poziţie în clasament, gruparea din capitala Rusiei fiind la egalitate de puncte cu Zenit Sankt Petersburg, dar cu un golaveraj mai bun.
În liga a doua din Franţa, Claudiu Keşeru a fost titular în partida pe care echipa sa, FC Nantes, a terminat-o la egalitate, 0-0 în deplasare la Dijon, în etapa a 11-a. Atacantul român a fost schimbat în minutul 64 cu Andriatsima. După 11 etape disputate, „canarii“ ocupă primul loc, cu 24 de puncte, la egalitate cu altă formaţie, Le Havre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS