18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii se tem să câştige în deplasare

Pandurii se tem să câştige în deplasare

Dacă nu ar fi pierdut puncte la Cluj şi Piatra Neamţ, Pandurii s-ar fi clasat pe podiumul Ligii I, însă elevii lui Neagoe s-au speriat de această oportunitate. Gruparea gorjeană a rămas fără victorie în deplasare în acest sezon, deşi a condus atât pe terenul Universităţii Cluj, cât şi la Piatra Neamţ. Dacă în Ardeal, „pandurii“ s-au ales cu un punct, la Ceahlăul aceştia au fost învinşi. Antrenorul Eugen Neagoe a găsit o explicaţie pentru insuccesele echipei sale din deplasare. „Ne-a fost teamă de un rezultat favorabil. Le-am adus aminte jucătorilor de meciul de la «U» Cluj, unde am pierdut uşor două puncte, şi de cel de la Ceahlăul. Cu şase puncte eram acum pe locul doi. Ne-am speriat că am putea fi pe podium. Echipa joacă fotbal, dar nu reuşim în unele partide să câştigăm, chiar dacă evoluăm bine. E şi chestie de mentalitate“, a spus Neagoe.

„Trebuie să câştigăm“

Pandurii Târgu Jiu nu a pierdut nici un punct pe „Municipal“ în acest campionat şi nu a încasat nici un gol, iar antrenorul Eugen Neagoe vrea ca aceste coordonate să se păstreze şi după meciul cu Farul Constanţa. „Geană“ nu se sperie de echipa lui Constantin Gache, însă este conştient că elevilor săi nu le va fi uşor să se impună. „Farul este o echipă bună, dar a avut un program foarte greu. Vor veni montaţi şi vor încerca să acumuleze puncte, dar printr-un joc bun putem să câştigăm. Şi trebuie să câştigăm. Nu ne este teamă de nimeni. Sperăm să nu primim gol“, a spus Neagoe. Acesta se confruntă în continuare cu probleme de lot, Adi Popescu, Păcurar, Vancea şi Edimilson nefiind recuperaţi. Singurul care a revenit la antrenamente în această săptămână este Piţurcă, dar e greu de crezut că va începe ca titular meciul cu Farul Constanţa, având în vedere că a fost accidentat o perioadă destul de lungă.

Preţuri speciale pentru craioveni

Deşi Universitatea ar fi dorit ca meciul din şaisprezecimile Cupei României cu Pandurii Târgu Jiu să se dispute pe teren neutru, la FRF câştig de cauză au avut gorjenii, care vor organiza partida pe „Municipal“. „Au câştigat regulamentele şi statutele. Avem liceu şi facultate şi am ştiut cum să citim regulamentele şi cum să punem problema la FRF“, a explicat vicepreşedintele clubului Pandurii, Viorel Temelescu, succesul administrativ contra Ştiinţei. Temelescu a mai precizat că Pandurii va pune la dispoziţie craiovenilor jumătate din capacitatea stadionului, însă preţurile pentru fanii Universităţii vor fi speciale: „O să le dăm bilete exact cum spune în regulament, dar la preţurile stabilite de Consiliul Director“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS