19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Despre comentarii

În general, nu moderăm comentariile la articole. Atunci când ştergem un comentariu, o facem numai pentru a feri cititorii de un limbaj inadecvat. Aceasta înseamnă că nu am şters niciodată un comentariu critic, dar construit din calomnie şi minciună decât dacă acesta a conţinut cuvinte care deranjează bunul-simţ.
Atitudinea unor „comentatori“ faţă de „Protestul“ nostru, publicat în ediţia de ieri a GdS, mă face să cred că unii indivizi înjură cu mult înainte de a avea motiv să o facă.
Am fost acuzaţi că avem ceva cu Universitatea, cu dl. Mititelu, cu ziarul lui, cu Craiova, că suntem stelişti… Numai de provocarea încălzirii globale nu am fost acuzaţi.
Ceea ce aş dori să fie foarte clar, şi e o informaţie de la sursă, este că nu avem nimic de împărţit nici cu dl. Mititelu, nici cu echipa, nici cu ziarul Domniei sale.
Atâta timp cât s-au întâmplat evenimente care prezentau interes public, am scris despre ele. Asta-i tot.
Nu avem un război de dus. Vrem numai să fim lăsaţi în pace să ne exercităm meseria, bine sau rău, cititorul decide, fără să fim împiedicaţi în vreun fel. Nu că nu au reporterii noştri acces la masa presei e problema noastră esenţială, ei pot să stea şi în tribună şi să scrie acelaşi lucru, dar fotograful trebuie să fie în teren. Acest lucru îl cerem şi e dreptul nostru să o facem. Aşa cum noi respectăm opiniile dumneavoastră şi ţinem seama de ele, tot aşa am dori să ne fie respectat dreptul la muncă pentru a putea furniza informaţiile care vă formează aceste opinii. Dacă noi nu scriem şi nu ilustrăm meciurile Universităţii Craiova, nici dumneavoastră nu veţi avea ce comenta. De fapt, noi cerem respectarea dreptului dumneavoastră de a fi bine informaţi.
Vă mulţumim pentru înţelegere, vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII