18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih Jaber, debut cu gol

Salih Jaber, debut cu gol

Liga II

FC Caracal                     1
Unirea Alba Iulia         2

Stadion „Parc“, spectatori: 300.
Au marcat: Jaber ‘5 / Goga ’20, Foro ’52
FC Caracal: Zdrîncă – Militaru, Săvulescu (’60, Năuiu), Ignat – Vîrlan (’46, Gheba), Bertea (’46, Stemat), Martin, Firţulescu, Sandu – Jaber, Aria. Antrenor: Nae Ungureanu. 
Unirea: Rotaru – Oroian, Cazan, Marincean, Selagea – Foro, Dîlbea, Ghiorma, Goga – Pepenar, Zăgrean. Antrenor: George Ciorceri.
Au arbitrat: D. Monea – E. Muşetoiu, S. Popescu.

S-au desfăşurat deja trei runde şi FC Caracal nu a cunoscut gustul victoriei. Sâmbătă, formaţia din „Oraşul Minunilor“ a cedat cu 2-1, pe teren propriu, în faţa Unirii Alba Iulia. Atacantul irakian Salih Jaber a debutat cu un gol pentru formaţia caracaleană. Venit la echipă de trei zile, fostul jucător al Universităţii Craiova şi Gloriei Buzău a reuşit să marcheze în debutul meciului (’5). Echipa antrenată de Nae Ungureanu a mai ratat două ocazii importante, prin Aria şi Firţulescu. Oaspeţii au avut primul atac periculos în minutul 15, Goga şutând pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu, acelaşi jucător nu a mai dat greş, marcând cu capul golul egalizator. În debutul reprizei secunde, formaţia ardeleană a preluat conducerea, când Foro a înscris printr-un şut din afara careului (’52). Unirea Alba Iulia a câştigat fără probleme un joc pe care l-a dominat mai tot timpul. „Pot spune că noi am jucat doar în prima repriză, când scorul a fost   1-1. După aceea, oaspeţii au controlat meciul, iar noi am ajuns greu la poarta adversă. Primul gol al lor a fost norocos, în urma unei lovituri libere lateral dreapta, iar la a doua reuşită, fundaşul nostru, Ignat, a făcut o foarfecă, punându-i pe tavă mingea lui Foro, la 25 de metri distanţă de poarta lui Zdrîncă. Şi portarul a avut partea lui de vină, pentru că a plonjat greşit“, a povestit ieri preşedintele FC Caracal, Jean Niţulescu.  Miercuri, oltenii vor juca în deplasare, cu Arieşul Turda, dar antrenorii Nae Ungureanu şi George Biţă se confruntă cu probleme de lot. Lista indisponibililor, pe care se aflau până acum Augustin Tudor, Constantin Rădulescu şi D. Mihai, a fost completată la meciul cu Alba Iulia de Săvulescu. „Avem jucători accidentaţi. Singurul care poate fi recuperat este Daniel Mihai, restul necesitând o perioadă mai lungă de refacere. În plus, până miercuri nu putem să-i legitimăm pe cei doi jucători nigerieni. În aceste condiţii, vom avea un meci greu la Turda“, a adăugat Niţulescu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS