18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGavrilescu anunţă curăţenia în lot

Gavrilescu anunţă curăţenia în lot

Oficialul vâlcean a afirmat că va demara prelungirea contractelor, asigurându-le pe jucătoarele cu pretenţii exagerate şi pe cele cu evoluţii şterse că vor părăsi formaţia campioană.

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, va participa mâine la întâlnirea cu Astral Buzău, prima pe care o vede „live“ în acest sezon. Boss-ul chimist spune că în cele trei meciuri jucate până acum, unul în Supercupa României şi două în campionat, este mulţumit de rezultate, dar aşteaptă mai mult de la vâlcence: „Parţial sunt mulţumit, dar echipa trebuie să joace altceva pentru a avea pretenţii în Liga Campionilor. Trebuie ţinut cont de faptul că lotul este descompletat, avem multe accidendăti. Când vor reveni Luca, Elisei şi celelalte, formaţia va avea altă faţă“. Gavrilescu are şi o explicaţie pentru numărul mare de accidentări din handbalul feminin românesc: „E multă lume care spune că aceste accidentări vin ca efect al tragediei de la Cernobâl. Nu ştiu ce să spun, este posibil să fie o cauză. Oricum, handbalistele care jucau pe vremuri la Chimistul, Mori Torok sau Edith Matei, parcă erau mai rezistente“.

„Vor fi jucătoare care vor pleca“

Preşedintele campioanei dezminte că o parte din jucătoare vor avea contractul mărit şi a afirmat că va negocia din ianuarie prelungirea angajamentelor. „Nu am mai pus bani la contracte la nimeni. Angajamentele sunt nemodificate, de ce să umblăm la ele acum? În ianuarie voi negocia cu handbalistele care au semnat pe doi ani. Unora le vom strânge mâna şi drumurile noastre se vor despărţi, altele vor continua cu Vâlcea. Acum depinde ce îşi doresc şi ele. Dragostea cu sila nu se poate, dacă vor vrea să plece, vor pleca. Grupele Ligii Campionilor, unde vrem să ajungem, vor fi proba de foc. Acolo vom vedea cine poate ţine pasul cu marea performanţă“, a spus conducătorul vâlcean, care este convins că lupta pentru titlul naţional se va da tot între Oltchim şi Rulmentul Braşov.
Gavrilescu a reafirmat că în această pauză competiţională  Oltchim a tratat cu o singură jucătoare. „Exceptând-o pe acea sârboaică, venită în probe, noi nu am dorit-o decât pe Aurelia Brădeanu. Era bună acolo în dreapta, era bună şi în centru. De altfel, handbalul românesc suferă mult la capitolul coordonatoare de joc. Nu numai noi suferim, suferă şi Rulmentul, şi naţionala“.
50 de lei pachetul pentru Supercupă

Oficialii CS Oltchim au stabilit care va fi preţul biletelor pentru cele două zile în care se va disputa Supercupa Europei la handbal feminin. „Biletul pentru o zi va fi 25 de lei, ceea ce nu cred că este mult. Să dai 50 de lei şi să vezi două zile pe Zvezda, Lada Togliatti şi Slagelse cred că e acceptabil. Oricum, sala va fi arhiplină, în condiţiile în care jumătate din locuri vor fi ocupate de posesorii de abonamente“, a spus „vicele“ chimist Petre Berbecaru. Pentru meciul de sâmbătă, cu Astral Buzău, tichetul va costa cinci lei. „Nu era corect faţă de cei care au cumpărat abonamente să lăsăm intrarea liberă, aşa cum făceam în campionatele trecute. Oricum, FRH nu ne mai lasă fără bilete, după incidentele de la acel meci de pomină, Steaua-Dinamo“, a punctat Berbecaru.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS