19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLuţu a semnat cu Ştiinţa

Luţu a semnat cu Ştiinţa

Jucătorul speră să nu dezamăgească, fiind conştient că este ultima şansă pe care i-o dă finanţatorul Adrian Mititelu.

Clubul Universitatea Craiova l-a scutit pe Ionuţ Luţu de o parte dintre emoţiile acumulate la început de sezon, după ce ieri a decis să îşi asigure serviciile mijlocaşului de 32 de ani. Conform agenţiei de ştiri NewsIn, Luţu a semnat ieri un contract valabil pe doi ani cu Universitatea Craiova, echipă alături de care s-a antrenat în ultima vreme şi cu care a efectuat recent un turneu în străinătate, în Austria şi Belgia.
„Vreau să ajut Universitatea. Este ultima mea şansă de a-mi exploata talentul. Nu sunt sută la sută pregătit din punct de vedere fizic, însă am recuperat mult şi în scurt timp voi fi foarte util echipei. Îi mulţumesc lui Adrian Mititelu că mi-a mai dat o şansă şi sper ca suporterii Craiovei să aibă încredere în mine, pentru că nu mai am de gând să dezamăgesc“, a declarat, pentru NewsIn, Ionuţ Luţu.
Luţu a semnat pentru a cincea oară cu Ştiinţa. Contractul acestuia va fi valabil din momentul în care va fi înregistrat la LPF. Ultima dată, Ionuţ Luţu a evoluat la formaţia din Kazakhstan Kairat Alma Ata, dar în ultimul an nu a mai jucat din cauza unei accidentări. Această mutare a fost anunţată după ce GdS a scris despre tergiversarea cazului Luţu, în ultima vreme apărând o serie de ştiri contradictorii în privinţa rămânerii acestuia la Universitatea. De asemenea, „Piticul“ a apărut pe site-ul oficial al clubului în lotul Universităţii, ca şi Ştefan Crişan, antrenorul cu portarii.

Suporterii, concentraţi la stemă

Într-un comunicat postat pe site-ul sezione.ro, Asociaţia Suporterilor Olteni solicită conducerii clubului Universitatea Craiova să pună în vânzare abonamente şi la peluze. „Solicităm ferm conducerii clubului să permită minunatului public craiovean achiziţionarea de abonamente la cele două peluze, binecunoscut fiind faptul că marea iubire pentru Ştiinţa se revarsă spre gazonul fierbinte în primul rând din spatele porţilor“, se arată în comunicat. Cu toate acestea, oficialii olteni nu par mişcaţi de mesajul suporterilor, în condiţiile în care finanţatorul echipei, Adrian Mititelu, vrea să concentreze mai mulţi suporteri la tribuna a II-a, acolo unde a mutat şi băncile de rezerve pentru sezonul următor. În plus, se vorbeşte că din toamnă Peluza Sud va intra în reparaţii.

Consiliul judeţean, avertizat

Adrian Mititelu a anunţat ieri că va cere Consiliului Judeţean Dolj să renunţe la folosirea numelui de Ştiinţa la grupele de juniori care activează în campionatul republican. Finanţatorul grupării alb-albastre, aflat în conflict cu Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, a dat un răgaz de cinci zile instituţiei doljene pentru a se conforma, în caz contrar urmând să apeleze la instanţă. Mititelu susţine că deţine la OSIM tot ce e legat de numele clubului din Bănie, Ştiinţa, Craiova Maxima şi alte denumiri ale Universităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII