10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţian a cedat cu fruntea sus

Piţian a cedat cu fruntea sus

Speranţa tenisului craiovean, Eduard Ştefan Piţian, a pierdut, în primul tur, al turneului Ţiriac-Recon, dotat cu premii totale de zece mii de dolari, în faţa mexicanului Daniel Garza, cu scorul de 0-6, 5-7. Piţian a jucat foarte bine în setul doi, dar la scorul de 5-3 a avut crampe musculare şi a fost la un pas să se retragă, însă a continuat şi, pe fondul emoţiilor, a pierdut.
Nici Victor Stănică, favoritul numărul 1 al Craiovei, nu a avut o zi prea bună, el având o evoluţie destul de ştearsă în partida cu ungurul Robert Varga. A condus în setul întâi cu 4-2, dar şi-a pierdut serviciul, finalul de set fiind 4-6. În setul al doilea, după ce era condus cu 0-2, Stănică a revenit şi a preluat conducerea (3-2), fiind foarte aproape să se desprindă la 4-2, dar a pierdut într-un final tot cu 4-6.
Iată celelalte rezultate înregistrate în primul tur al turneului Ţiriac-Recon: Damian Listingart (Argentina) – Bogdan Victor Leonte 4-6, 7-6 (7), 3-6; Alexandru Raul Lazăr – Ilie Aurelian Giurgiu 6-2, 6-0; Matias Saenz (Argentina) – Andrei Mledea 6-3,4-6, 5-7; Charly Villeneuve (Franţa) – Mart Kunnap (Estonia) 2-6, 6-4, 6-3; Thomas Cazes Carrere (Franţa) – Cosmin Cristian Andreescu 6-0, 6-2.
La proba de dublu, perechea Daniel Garza (Mexic) / Damian Listingart (Argentina) a trecut de cuplul britanic Matthew Illingworth / James Langford cu scorul de 6-4, 6-3, tandemul britanic format din James Feaver / Joshua Miller a învins perechea română Andrei George Daraban / Laurenţiu Gavrilă, 7-6(5), 6-4. În alt meci, cuplul Patrick Eichenberger (Suedia) / Paris Gemouchidis (Grecia) a trecut de perechea Mait Kunnap (Estonia) / Jordi Marse Vidri (Spania) cu 6-2, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS