17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiverpool, o echipă greu de bătut

Liverpool, o echipă greu de bătut

Antrenorul Milanului, Carlo Ancelotti, susţine că FC Liverpool este echipa cel mai greu de învins. „La felul cum joacă în această perioadă, este echipa cel mai greu de bătut, deşi în ierarhia echipelor din Anglia este a treia, după Manchester şi Chelsea“, a spus tehnicianul.
Acesta susţine că încă nu s-a decis dacă în atac va începe partida de la Atena cu Gilardino sau cu Inzaghi.
„Amândoi au făcut lucruri importante pentru noi în acest sezon şi ar merita să joace în această finală. Ştiu că toată lumea ar dori să joace. Sper ca jucătorii să aibă inteligenţa necesară şi să înţeleagă alegerea pe care o voi face. Din punct de vedere al presiunii pe care o creează această finală de Champions League, Inzaghi este avantajat, pentru că are mai multă experienţă, dar Gilardino are, la rândul lui, atuurile sale“.
Carlo Ancelotti doreşte să evite loviturile de departajare: „Este o loterie, influenţată de multe ori de ceea ce se întâmplă pe durata celor 90 de minute şi a prelungirilor şi trebuie să o evităm. Contează foarte mult aspectul psihologic. În 2003, am învins pe Juventus în finală şi pentru faptul că pe parcursul meciului am jucat mai bine şi aveam mai multă încredere în noi, dar la Istanbul am pierdut pentru că jucătorii erau afectaţi de faptul că au fost egalaţi după ce au condus cu 3-0“.
Atât Carlo Ancelotti, cât şi Rafael Benitez, cei doi antrenori care se vor afla miercuri pe bancă, au mai gustat şampanie din trofeul Ligii Campionilor. Italianul a mai triumfat cu Milan în 2003, în timp ce spaniolul a ridicat cupa în 2005, la Istanbul. Ancelotti este unul dintre cei cinci antrenori care au câştigat competiţia atât ca jucător (de trei ori), cât şi ca tehnician.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS