14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Cu jalba la FRF

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a depus un memoriu la Federaţia Română de Fotbal, prin care incriminează prestaţia arbitrilor Ovidiu Haţegan şi Cristian Nica, care ar fi viciat rezultatul jocului cu FC Vaslui, scor 1-2. Cei doi au primit notă de trecere din partea observatorului Dan Lăzărescu şi a supervizorului Gheorghe Constantin, ultimul fiind chiar şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor. „Am depus memoriu împotriva acestor arbitri. Nu e posibil ca aceia care i-au observat să-i dea notă de trecere. În opinia mea, Haţegan a viciat rezultatul când ne-a refuzat penaltiul la Păcurar. Şi asistentul Nica a greşit când ne-a oprit din drumul spre gol în mod inexplicabil. Cei doi nu trebuia să primească notă de trecere“, a declarat preşedintele Marin Condescu.
După meciul cu pricina, antrenorul echipei Pandurii, Eugen Neagoe, a anunţat că, atâta timp cât va sta în fotbal Ovidiu Haţegan, nu-l va mai arbitra niciodată. Conform noilor reguli ale CCA, fiecare club din Liga I are dreptul din sezonul următor să recuze un arbitru de centru şi un asistent, Haţegan şi Nica având şanse să se regăsească pe lista neagră a „pandurilor“.

Două etape de chin

Ultimele două etape sunt chinuitoare pentru „panduri“, care vor înregistra, probabil, în Ghencea cea de-a cincea înfrângere consecutivă. Antrenorul Eugen Neagoe nu crede prea mult în şansele echipei sale, având în vedere că este lipsită de aportul a opt jucători, tehnicianul completând lotul cu patru juniori. „Pentru partida următoare ne va fi foarte greu să mai facem faţă pentru că suntem cu echipa jumătate ruptă şi mergem la Steaua. Va fi extraordinar de greu, dar trebuie să mergem şi acolo şi să jucăm. Până la finalul campionatului o să ne chinuim cum vom putea“, a spus „Geană“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS