20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTraian Demetrescu, în finală

Traian Demetrescu, în finală

La începutul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din Craiova s-a disputat ultima etapă din faza grupelor a Cupei Liceelor „Energoconstrucţia“, competiţie care a reunit sportivi de la şase licee.  În grupa A mai este de disputat un meci, LPS „Petrache Trişcu“ – Liceul „Henri Coandă, însă în grupa B s-au disputat toate meciurile şi s-a stabilit configuraţia finală. Grupul Şcolar „Traian Demetrescu“, condus de profesorul Jean Georgescu, s-a calificat în finala mare, având un golaveraj mai bun ca a doua clasată, Grupul Şcolar „Electroputere“, în timp ce Colegiul Naţional „Carol I“, care a pierdut ambele meciuri, a ocupat ultimul loc în grupă.
Grupul Şcolar „Electroputere“ va juca finala mică împotriva formaţiei clasate pe locul doi în grupa A, acolo unde pentru un loc în finala mare luptă fotbaliştii de la LPS „Petrache Trişcu“ şi Liceul „Henri Coandă“, pentru că echipa Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti“ a înregistrat deja două eşecuri şi nu mai are nici o şansă la primele două poziţii.
Finalele competiţiei organizate de divizionara A de futsal Energoconstrucţia Craiova, în colaborare cu DSJ şi AJF Dolj, sunt programate pe 20 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU