19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal a urcat pe locul doi

Real a urcat pe locul doi

Real Madrid a câştigat, cu 3-2, derbiul etapei a 33-a din Primera Division, disputat pe „Santiago Bernabeu“, cu FC Sevilla. Oaspeţii au condus cu 1-0 la pauză, după ce italianul Enzo Maresca a înscris în minutul 41 un gol spectaculos, cu un voleu din afara careului. În repriza a doua, elevii lui Fabio Capello au asaltat poarta oaspeţilor şi au reuşit să egaleze în minutul 63, prin atacantul olandez Ruud van Nistelrooy. Brazilianul Robinho a marcat pentru 2-1, în minutul 77, iar Van Nistelrooy a realizat „dubla“ cu patru minute înainte de final. Uruguayanul Chevanton a marcat pentru oaspeţi în minutul 93, stabilind totodată şi scorul final. Arbitrul întâlnirii a scos din buzunar de trei ori cartonaşul roşu. Mai întâi l-a eliminat pe Luis Fabiano, de la Sevilla, în minutul 74, după ce unul dintre asistenţi i-a semnalat o infracţiune comisă de acesta, apoi, cinci minute mai târziu, i-a arătat „roşu“ lui Robinho, pentru cumul de cartonaşe galbene. În minutul 83, Aitor Ocio (FC Sevilla) a fost eliminat pentru un fault dur la Diarra.
Real Madrid are 63 de puncte şi este la două puncte în spatele liderei FC Barcelona, învingătoare sâmbătă, pe terenul lui Real Sociedad (2-0). Sevilla ocupă poziţia a treia, la două puncte în spatele Realului.

Tamaş, în pericol de retrogradare

Tot în runda a 33-a, fundaşul român Gabriel Tamaş a bifat toate cele 90 de minute ale partidei pe care echipa sa, Celta Vigo, a pierdut-o, cu 1-0, la Villarreal (Guille Franco '67). Echipa lui Tamaş, pregătită de bulgarul Hristo Stoichkov, ocupă locul al 18-lea în clasament, la trei puncte distanţă de ultima poziţie care asigură salvarea de la retrogradare.
Laurenţiu Roşu, mijlocaşul echipei Recreativo Huelva, a fost rezervă la partida de pe teren propriu cu Athletic Bilbao, încheiată cu scorul de 0-0. Internaţionalul român a fost introdus pe teren în minutul 61, în locul lui Juanma. Cu 50 de puncte, Recreativo ocupă locul al şaptelea în clasament.
Cosmin Contra nu a fost folosit de antrenorul german al formaţiei Getafe, Bernd Schuster, în partida câştigată în deplasare, cu 2-0, pe terenul echipei Betis Sevilla (goluri: Guiza '15, Casquero '33). Getafe are 49 de puncte şi ocupă locul opt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS