14.5 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăSportO victorie la Urziceni ar incheia campionatul

O victorie la Urziceni ar incheia campionatul

Majoritatea fotbalistilor lui Eugen Neagoe sunt convinsi ca o victorie la Urziceni le-ar asigura un loc in Liga I si in sezonul urmator. Pandurii incearca sa dea lovitura pe terenul echipei lui Dan Petrescu si abordeaza la victorie acest joc. „Este un meci greu, dar ne ducem cu sperante sa câstigam si sa rezolvam problema retrogradarii pentru totdeauna. O victorie acolo ar cam incheia campionatul si ne-ar ajuta sa terminam in jumatatea superioara. Mergem cu gândul la victorie“, a spus Vintilescu.


Si Iordache spera ca la Urziceni Pandurii sa obtina primul punct din deplasare in acest retur: „Speram sa nu pierdem. Nu jucam cu foarte mare presiune deoarece noi trebuie sa câstigam meciurile de acasa, sa scapam de griji. Speram sa spargem gheata acum la Urziceni“. In schimb, Vasilache crede ca meciurile de acasa sunt decisive in vederea indeplinirii obiectivului, si nu cele din deplasare. „Mergem sa luam cel putin un punct. Daca invingem acolo, trebuie sa batem si pe Ceahlaul acasa pentru ca nu am fi scapati de retrogradare. Sunt multe meciuri ramase de disputat. Daca pierzi doua jocuri, esti in zona retorgradarii. Meciurile de acasa sunt cele mai importante si, daca scoatem puncte si de afara, cu atât mai bine“, sustine Vasilache.


Cei trei fotbalisti au participat, ieri, alaturi de alti colegi ai lor, la o actiune a clubului Pandurii, care a sustinut un meci demonstrativ in compania echipei Scolii Generale numarul 5 din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS