14.5 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNecaliti in defensiva

Necaliti in defensiva

Dupa ce a pierdut cu Ceahlaul in urma cu doua etape, iar vineri cu Pandurii, ambele echipe fiind implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii, antrenorul Otelului Galati, Petre Grigoras, crede ca formatia sa este „ambulanta de serviciu“ a Ligii I.


„Cred ca suntem ambulanta de serviciu a Ligii I, pentru ca, de obicei, resuscitam fiecare echipa la care jucam. I-am resuscitat pe cei de la Piatra Neamt, acum pe Pandurii si urmeaza Jiul in etapa viitoare. Sper sa nu se intâmple asa ceva, dar macar sa facem o fapta buna si sa-i ajutam si pe cei nevoiasi. Pentru ca asa se pare ca am ajuns noi, Otelul Galati“, a precizat Grigoras.


Acesta explica insuccesul prin greselile individuale ale elevilor sai si prin prestatia modesta a defensiei.


„Suntem catalogataechipa care joaca frumos si pierde, dar lucrul acesta nu ma incânta. Si la Târgu Jiu, si la Piatra Neamt am pierdut puncte foarte usor. E inadmisibil asa ceva si sunt foarte suparat, pentru ca ne-am dorit mult si sunt convins ca puteam, cu mai multa atentie, sa obtinem cel putin un rezultat de egalitate. Greselile noastre individuale sunt de cascadorii râsului. E suparator ca, desi reusim sa inscriem mult, avem cea mai slaba aparare din Liga I. Si la Piatra Neamt am condus cu 1-0, apoi cu 2-1, dar am pierdut. Nu au fost goluri care sa ne surprinda pe contraatacuri rapide, sau in inferioritate numerica. Din contra. Totusi, asta e viata, mergem inainte, vor mai aparea si schimbari, iar cei care vor reusi sa joace cum vrem noi vor ramâne in echipa“, a spus Grigoras.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS