20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProblema extracomunitarilor va fi reanalizata

Problema extracomunitarilor va fi reanalizata

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri inainte de plecarea spre Dusseldorf, unde are loc congresul UEFA, ca forul român va analiza, in urmatorul Comitet Executiv, posibilitatea ca echipele din campionatul intern sa poata evolua cu cinci jucatori extracomunitari pe teren.


„Exista o solicitare a cluburilor din Liga I si o vom analiza la Comitetul Executiv din luna februarie. S-au adresat Ligii, Liga a facut o scrisoare catre federatie si se solicita prezenta a cinci extracomunitari in teren. Analizam pentru ca au avut contracte. Asta inseamna un termen-limita, fie sfârsitul acestui an, daca se va hotari sa fie cinci extracomunitari in teren, fie in vara anului viitor, când se incheie un ciclu competitional. Vom analiza si perioada de contracte pe care le au“, a spus Sandu.


Declaratia lui Mircea Sandu vine la putin timp dupa ce acelasi Comitet Executiv al FRF decisese sa limiteze la cinci numarul jucatorilor extracomunitari care pot fi trecuti in raportul de arbitraj, dintre care doar trei au dreptul sa se afle in acelasi timp pe teren, cluburile Universitatea Craiova si Poli Timisoara fiind cele mai afectate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS