15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGuso si Vranjkovic asteapta oferte din Germania

Guso si Vranjkovic asteapta oferte din Germania

Desi multe echipe din tara si din strainatate si-au confirmat interesul pentru Vranjkovic, atacantul gorjenilor ia in calcul o despartire de Pandurii abia din vara.


Jucatorii bosniaci Adnan Guso si Vojislav Vranjkovic sunt produsele de export ale echipei Pandurii, un club de prima liga din Germania fiind interesat de serviciile acestora. Gruparea din Târgu Jiu asteapta in urmatoarele zile o oferta concreta din partea nemtilor, desi Guso si Vranjkovic nu se gândesc sa plece deocamdata de la Pandurii. „Pentru Guso si Vranjkovic este o oferta si din Germania, de la o echipa din prima liga, care se va concretiza in urmatoarele doua-trei zile. Cei doi fotbalisti bosniaci mi-au comunicat ca nu vor sa plece de la Pandurii“, a declarat ieri presedintele „pandurilor“, Marin Condescu. Pentru Vranjkovic nu au lipsit nici ofertele din tara, chiar si FC Arges fiind interesata de serviciile acestuia. Condescu a dezmintit ca fotbalistul cel mai valoros al lui Neagoe ar fi fost deja adjudecat de vreo grupare, asa cum a scris presa de ieri. Presedintele Pandurilor a precizat: „Cu Steaua nu s-a purtat nici un fel de negociere despre nici un jucator de la Pandurii. In schimb, Dinamo si Rapid au fost interesate, iar FC Arges s-a interesat de Vranjkovic, dar prin impresarul lui, nu a luat legatura cu noi“. Atacantul bosniac, care si-a prelungit recent contractul cu Pandurii pâna in 2010, se gândeste sa dea curs unei oferte abia din vara. „Vranjkovic crede ca daca va face un retur bun la Pandurii, din vara ar avea alte sanse decât acum“, a adaugat Condescu.


In cantonament cu sotiile


„Pandurii“ vor reveni din vacanta pe 12 ianuarie, o zi mai târziu este programata vizita medicala la Craiova, urmata de antrenamente la Târgu Jiu pâna pe 24 ianuarie, când se va pleca intr-un turneu de pregatire in Antalya (Turcia), revenirea fiind prevazuta pentru 15 februarie. „Prima saptamâna a turneului din Turcia este un fel de minivacanta, deoarece jucatorii vor avea voie sa-si ia cu ei sotiile sau prietenele, dupa care, doua saptamâni, vor face pregatirea si vor sustine meciuri amicale. Trei saptamâni departe de familie fac mai mult rau decât bine. Nu organizam un Revelion impreuna, dar am stabilit sa le oferim aceasta vacanta in Antalya“, a spus Marin Condescu. Revenirea in România este prevazuta pentru 15 februarie, deoarece la sfârsitul lunii februarie vor avea loc sferturile de finala ale Cupei României, competitie in care echipa gorjeana este calificata.


Disponibilizatii, doriti la Motru


Candidata la promovare in liga a doua, Minerul Motru si-a exprimat interesul pentru achizitionarea a cinci jucatori de la Pandurii pe care antrenorul Eugen Neagoe nu va mai conta din retur. Cristea, Ursu, Luca, Prodan si Vajda sunt „tintele“ motrenilor, insa sansele de a-i legitima sunt minime. Cristea doreste sa plece la Jiul Petrosani, fiind solicitat si de fostul sau tehnician Florin Motroc la Prefab Modelu din Liga a II-a.


Ursu ramâne in atentia lui Neagoe, in timp ce Luca, Prodan, Pândaru si Vajda sunt reprezentati de Adrian Ilie care incearca sa le gasesca angajamente in prima sau a doua liga. Gruparea din Motru isi doreste promovarea si pare sa obtina si sustinerea financiara a sindicatelor miniere conduse de Marin Condescu, având avantajul ca are o baza sportiva proprie in comparatie cu „minerii“ din Mehedinti. „Minerul Motru are o baza sportiva, are teren, din pacate la Severin nu am ajuns la nici un rezultat cu oficialitatile locale pentru luarea in administrare a vreunuia din cele trei terenuri. Iar ca sa jucam in «B» la Valea Copcii, nu e nici un fel de reusita“, a declarat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS