19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCristescu, suspendat sase etape

Cristescu, suspendat sase etape

Doi dintre oficialii Universitatii Craiova, Ovidiu Costesin si Silvian Cristescu (foto), s-au aflat ieri in fata Comisiei de Disciplina a FRF pentru a explica incidentele de la ultimele doua partide ale alb-albastrilor, de la Arad si Vaslui, la finalul carora oltenii au acuzat in termeni duri maniera de arbitraj.


Comisia a amânat pentru miercurea viitoare judecarea incidentelor petrecute in Moldova, pronuntându-se doar in cazul UTA – Universitatea.


Pentru acuze la adresa centralului Viorel Sandu, vicepresedintele Stiintei, Silvian Cristescu, a primit sase etape de suspendare si o amenda de 4.000 de lei. Directorul executiv al gruparii din Banie, Ovidiu Costesin, s-a ales doar cu avertisment, considerându-se ca este la prima abatere.


Miercurea viitoare, când se va da verdictul pentru cele intâmplate la finalul partidei cu FC Vaslui, la Comisia de Disciplina vor fi convocati, pe lânga Silvian Cristescu, observatorul Romeo Pascu, antrenorul secund al Universitatii, Daniel Mogosanu, si portarul Mircea Bornescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU