13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Stânga sta doua luni

Florin Stânga sta doua luni

Accidentat in jocul cu Steaua, capitanul „pandurilor“, Florin Stânga (foto), a fost consultat si de catre medicul echipei nationale, Pompilu Popescu, care a confirmat diagnosticul pus la Târgu Jiu – fractura de metatarsiene. Stânga nu va putea reveni la pregatire mai devreme de doua luni, jumatate din aceasta perioada urmând sa stea cu piciorul imoblizat in ghips. „Este grav pentru ca nu voi mai putea juca in acest an, dar nu chiar atât de grav cum a fost in cazul altor jucatori. Medicul Pompiliu Popescu mi-a confirmat ceea ce stiam, ca este vorba de o fractura de metatarsiene, dar nu e cu deplasare a oaselor cum a fost la Chivu, de exemplu, sau la Niculae, care au stat câte sase luni. Eu am avut noroc ca nu s-au deplasat oasele pentru ca se poate vindeca mai repede. Medicul a spus ca trebuie sa stau in gips 28 de zile si apoi sa fac recuperarea, iar pe la sfârsitul lunii ianuarie voi putea incepe pregatirea din nou. Asta e viata, nu am ce sa fac, voi fi nevoit sa stau o perioada“, a declarat Stânga. Neagoe spera sa-l aiba apt pe Stânga la inceputul pregatirii, banderola de capitan in urmatoarele trei jocuri urmând a fi incredintata lui Alin Rus.


Bogoi, solutia de avarie


Absenta lui Ionut Dragomir a lasat un gol pe flancul stâng al apararii echipei Pandurii, care va fi acoperit, cel mai probabil, de Adrian Bogoi. Dragomir va fi suspendat pentru jocul cu FC Arges, iar Ursu acuza dureri la piciorul accidentat si nu a efectuat antrenamente in aceasta saptamâna. Bogoi este fotbalistul bun la toate, fiind folosit de antrenorul Neagoe in acest sezon atât ca fundas central, cât si ca atacant. „Bogoi este un fotbalist serios si are foarte multa experienta la nivelul primului esalon“, sunt argumentele lui „Geana“ de a-l utiliza pe Adrian Bogoi ca fundas stânga.


Neagoe il contrazice pe Zamfir


Dupa meciul cu Steaua, directorul tehnic al „pandurilor“, Nicolae Zamfir, afirma ca jucatorii gorjeni sunt deficitari la faza ofensiva. Antrenorul Neagoe nu este de acord cu mentorul sau, declarând ca echipa nu are probleme in atac, desi gorjenii au marcat mai putin de un gol pe etapa.


„Nu suntem deficitari la faza de atac. Când nu dai gol, responsabilitatea revine jucatorilor din ofensiva, dar asta nu inseamna ca avem probleme in linia de atac sau mediana. Putea sa marcheze un fundas, un mijlocas defensiv. Ca ne-am dori sa o facem mai bine e cu totul altceva, dar nu ca nu facem bine faza ofensiva. Daca ai ocazii in fiecare joc, iar cu Steaua am avut trei ocazii, cred ca nu se poate spune ca baietii nu-si fac treaba asa cum ar trebui. Steaua a avut doua ocazii si jucatori de valoare ca Dica sau Thereau nu au marcat“, i-a aparat „Geana“ pe elevii sai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS