20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPunct pretios obtinut de Rapid

Punct pretios obtinut de Rapid

Cupa UEFA


Hapoel Tel Aviv – Rapid 2-2


• Stadion „Bloomfield“, spectatori: 7.000.


• Au marcat: Ogbonna ’11, Badir ’33 / V. Moldovan ’15, Buga ’53.


Hapoel Tel Aviv: Elimelech – Bondarv, Paez, Badir, Antebi – Abukasis (’71, Abutbul), Dego (’46, Chen), De Bruno, Barda – Ogbonna (’76, Vermouth), Toema. Antrenor: Ytzhak Shum.


Rapid: Coman – Sapunaru, Maftei, Rada – Badoi, Maldarasanu (’81, Grigore), C. Lazar, Karamyan (’68, Griffiths) – Zicu (’58, Mazilu) – Moldovan, Buga. Antrenor: Razvan Lucescu.


Cartonase galbene: Ogbonna (’36), Barda (’77), Abutbul (’82) / Zicu (’55), Badoi (’85).


• Au arbitrat: V. Hrinak – V. Medved, R. Kubica (toti din Slovacia).


Elevii lui Razvan Lucescu au remizat in fieful lui Hapoel Tel Aviv si ramân astfel in cursa pentru calificarea in saisprezecimile Cupei UEFA.


Rapid a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul sustinut joi seara, in deplasare, in compania formatiei Hapoel Tel Aviv, in etapa a doua a Grupei G a Cupei UEFA. Hapoel a preluat conducerea de doua ori, prin Ogbonna (’11) si Badir (’33), insa Rapid a reusit sa revina de fiecare data, gratie golurilor marcate de V. Moldovan (’15) si Buga (’53).


Cum ambii portari au fost ocupati tot meciul, deoarece ocaziile s-au succedat in ritm alert la cele doua porti, Hapoel si Rapid pot considera ca au câstigat câte un punct, nu ca au pierdut doua. In final, rezultatul le ofera celor doua echipe sperante inaintea urmatoarei etape.


Ritm alert, remiza echitabila


Hapoel Tel Aviv a deschis scorul in minutul 11, prin Ogbonna, care a marcat din mijlocul careului mare cu o lovitura de cap in dreapta lui Coman. Rapid a restabilit egalitatea, in minutul 15, dupa ce Ionut Rada a trecut de trei adversari, a ajuns in marginea careului de sase metri, de unde i-a centrat lui Viorel Moldovan, care a marcat in poarta goala. Hapoel a preluat conducerea pe tabela de marcaj in minutul 33, când Badir a marcat cu capul din sase metri, la coltul scurt, de lânga Cristian Sapunaru. In minutul 53, Rapid a restabilit egalitatea pentru a doua oara, dupa ce Mugurel Buga a marcat la coltul lung, dupa o pasa a lui Costin Lazar peste care a sarit Viorel Moldovan.


Finalul partidei a fost incendiar, iar Hapoel Tel Aviv putea primi un penalti in urma hentului comis in careu de Sapunaru, insa arbitrul slovac Hrinak i-a iertat pe giulesteni. Rapid putea obtine victoria in cel de-al treilea minut de prelungire al meciului, insa Grigore a sutat slab din pozitie buna, permitându-i portarului Elimelech sa respinga si sa mentina astfel remiza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS