16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAmendati pentru victorie

Amendati pentru victorie

Directorul general al Otelului, Marius Stan, a anuntat ieri ca fiecare fotbalist care a evoluat in partida din Cupa României, câstigata in fata Corvinului Hunedoara, cu scorul de 5-1, dupa disputarea prelungirilor, va plati câte 500 de dolari, pentru ca a stricat imaginea clubului.


„Otelul este o marca. Este adevarat ca nu una de talia Stelei sau a lui Real Madrid, dar este o marca ce se vrea respectata. Tot ce au construit ceilalti jucatori, dupa victoria in fata Stelei, au reusit sa demoleze fotbalistii care au fost prezenti la Târgoviste“, a spus Marius Stan.


Mai mult, atacantul Dorel Banaru a fost amendat cu 1.000 de dolari si trimis pe termen nelimitat la „satelitul“ Otelul II, care evolueaza in Liga a III-a, din cauza faptului ca inaintea meciului cu Corvinul nu a vrut sa se dezechipeze pe motiv ca nu figura printre titulari.


In partida din 16-imile Cupei României, Otelul s-a impus cu 5-1 in fata hunedorenilor dupa un forcing impresionant in prelungiri, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 0-0.


Principalul Petre Grigoras nu a facut deplasarea la Târgoviste, echipa fiind condusa de secundul Marian Dinu, care a avut la dispozitie un lot format din jucatori mai putin folositi in campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS