16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, printre starurile Fiorentinei

Mutu, printre starurile Fiorentinei

Transferat in aceasta vara de la Juventus la Fiorentina, Adrian Mutu si-a gasit repede un loc in inimile fanilor formatiei viola, dupa evolutii foarte bune in jocurile de pregatire. „Briliantul“ nu si-a dezamagit suporterii nici in meciurile oficiale, fiind desemnat mereu de presa italiana printre cei mai buni jucatori ai Fiorentinei, chiar daca echipa toscana nu a adunat decât doua victorii in primele cinci etape din Serie A, una dintre ele fiind adusa de internationalul român.


Pe site-ul fiorentina.it, Adrian Mutu este deja trecut la capitolul glorii, aflându-se intr-o companie selecta de jucatori care au imbracat tricoul Fiorentinei si care ii cuprinde pe Giancarlo Antognoni, campion mondial cu Italia in 1982, Roberto Baggio, vicecampion mondial in 1994 cu „squadra azzurra“, si Manuel Rui Costa, o figura emblematica a fotbalului portughez. Site-ul citat considera ca Mutu a readus magia la Florenta. „Fiorentina a redescoperit magia numarului 10. Dupa Antognoni, Baggio si Rui Costa, la Florenta a aparut Adrian Mutu. In acest debut de campionat, Mutu a fost cel mai constant si cel mai periculos jucator al Fiorentinei“, se mentioneaza pe fiorentina.it.


Site-ul suporterilor gruparii viola mai considera ca fotbalistul român a trecut peste problemele din trecut. „Unii au spus ca nu mai poate reveni la forma care l-a consacrat dupa perioada «neagra» de la Chelsea, dar Mutu a demonstrat ca a trecut peste acele probleme. Este din nou jucatorul care incânta la Parma. Florenta este noua lui casa, care i-a acordat o noua posibilitate de a uimi lumea“, a notat fiorentina.it.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS