19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu - Toni, un cuplu de vis

Mutu – Toni, un cuplu de vis

Intr-un clasament realizat pentru cotidianul La Nazione de fostul atacant al echipei Fiorentina, italianul Francesco „Ciccio“ Baiano, cuplul de atacanti al Fiorentinei, Adrian Mutu – Luca Toni, este considerat cel mai puternic din Serie A, primind nota 9.


„Dau nota 9 tandemului Toni – Mutu, care va fi cel mai puternic cuplu de atacanti din Italia. Nu exista nici un dubiu. Ei vor inscrie cel putin 30 de goluri, si asta este sub previziunile mele, deoarece sunt fan al Fiorentinei si nu vreau sa ma las influentat de sentimente. Mutu este un jucator deosebit, maturizat din punct de vedere tactic si capabil sa se inteleaga cu Toni“, a explicat Baiano, care impreuna cu argentinianul Gabriel Omar Batistuta au reprezentat cel mai bun cuplu de atacanti din istoria clubului „viola“.


Pe urmatoarele locuri se numara cuplurile Gilardino – Inzaghi (AC Milan, nota 8,5), Ibrahimovici – Crespo (Inter Milano, nota 8,5), Iaquinta – Di Natale (Udinese, nota 6,5). Baiano nu a acordat nici o nota echipei AS Roma, considerând ca aceasta nu are atacanti, opinând insa ca mijlocasul Francesco Totti poate sa inscrie singur 15 goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS