13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona a câstigat Supercupa Spaniei

Barcelona a câstigat Supercupa Spaniei

FC Barcelona a câstigat duminica Supercupa Spaniei, dupa ce a invins, cu scorul de 3-0 (2-0), pe teren propriu, formatia Espanyol Barcelona, in mansa a doua a competitiei. Elevii lui Frank Rijkaard au deschis scorul inca din minutul 3, când Xavi a inscris cu capul din centrarea lui Ronaldinho. In minutul 12, Deco a fructificat o pasa buna a lui Belletti, iar scorul a devenit 2-0. Acelasi mijlocas portughez a stabilit scorul final in minutul 62, in urma unei faze lucrate tot de Belletti.


Barcelona câstigase si meciul tur, joi, cu scorul de 1-0. Aceasta este a saptea Supercupa a Spaniei pe care FC Barcelona si-a adjudecat-o in istoria ei.


Contestatia clubului Espanyol Barcelona, cu privire la faptul ca FC Barcelona i-a folosit in prima mansa pe Carles Puyol si Xavi, a fost respinsa de Federatia Spaniola de Fotbal, dar gruparea „alb-albastra“ a anuntat ca doreste sa faca apel, chiar si la forurile internationale.


Supercupa Spaniei


FC Barcelona – Espanyol 3-0


Stadion „Nou Camp“, Barcelona, spectatori: 57.200.


• Au marcat: Xavi ‘3, Deco ’12, ’62.


Barcelona: Jorquera – Belletti, Marquez (’45, Thuram), Puyol, Gio – Xavi, Motta (’69, Iniesta), Deco – Messi, Ronaldinho, Etoo (’45, Gudjohnsen). Antrenor: Frank Rijkaard.


Espanyol: Kameni – Sergio Sanchez, Jarque, Lacruz (’58, Torrejon), Zabaleta – Costa, Fredson – Rufete, Corominas (’58, Luis Garcia), Moha (’62, Riera) – Pandiani. Antrenor: Ernesto Valverde.


• Cartonase galbene: Motta / Lacruz, Pandiani, Jarque.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS