7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca, nemultumit de ineficienta tricolorilor

Piturca, nemultumit de ineficienta tricolorilor

La finalul partidei cu reprezentativa Ciprului, selectionerul tricolorilor, Victor Piturca, a spus ca, pâna la debutul in preliminariile CE 2008, nationala României mai are de remediat unele lucruri. „Piti“ a fost nemultumit de faptul ca echipei noastre i-au lipsit in partida de miercuri seara consistenta si eficienta, iar jucatorii au pierdut prea usor mingea. Tehnicianul tricolorilor a afirmat ca in jocul echipei s-au vazut greseli care nu trebuie repetate in primul meci din calificarile la Campionatul European din 2008, programat pe 2 septembrie, la Constanta, impotriva reprezentativei Bulgariei.


„A fost un test reusit din toate punctele de vedere. Consistenta nu a fost indeajuns, dar tot raul spre bine… Am pierdut usor mingea, lucru pe care nu trebuie sa-l repetam cu Bulgaria, care poate specula acest lucru. Sunt nemultumit de ineficienta unor jucatori, pentru ca au fost multe ocazii, dar s-au dat doar doua goluri. Daniel Niculae a compensat lipsa lui Mazilu, desi nu a fost foarte proaspat, spre deosebire de Marica“, a spus Piturca.


Tehnicianul tricolorilor l-a remarcat pe mijlocasul Paul Codrea, despre care a spus ca poate reprezenta o solutie in viitor, daca prima reprezentativa se va mai confrunta cu numeroase absente in acest compartiment, asa cum s-a intâmplat la partida cu Cipru.


„Codrea a avut o prestatie buna si poate fi o solutie si in continuare. Dupa cum a jucat azi (miercuri – n.r.), este un posibil titular pe viitor. Se poate intelege cu Dorinel Munteanu. Codrea joaca in Italia, un campionat puternic, pe acelasi post, si poate face fata cerintelor de la nationala“, a precizat tehnicianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS