19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSevcenko trebuie sa cânte in vestiar

Sevcenko trebuie sa cânte in vestiar

Orice nou-venit la Chelsea trebuie sa interpreteze, in fata coechipierilor, câteva melodii, Joe Cole caracterizând aceasta experienta drept „infricosatoare“.


Pe atacantul ucrainean Andrei Sevcenko il asteapta unul dintre cele mai grele momente din cariera. Conform unei traditii vechi de zeci de ani, orice nou-venit la Chelsea trebuie sa cânte in vestiar, in fata coechipierilor, câteva melodii. De acest „moment artistic“ nu a scapat nici una dintre vedetele care au imbracat tricoul echipei londoneze.


Joe Cole, care a trecut si el prin acest ritual, a povestit pentru The Sun ca „este oribil, iti manânca nervii. Când am venit la Chelsea, a trebuit sa le cânt lui Marcel Desailly, Juan Veron sau Hernan Crespo. Stateau seriosi in fata mea si ma evaluau. E infricosator!“.


Pe Sevcenko il asteapta clipe grele daca interpretarea sa nu le va fi pe plac coechipierilor, acestia urmând sa-l ia la tinta cu bucati de pâine sau rosii. Singurul jucator care a trecut cu brio proba in ultimii zece ani a fost Damien Duff, care si-a primit porecla „Sinatra“.


Gallas va „cânta“ in fata sefilor


Daca Sevcenko trebuie sa cânte in vestiar, fundasul francez William Gallas este asteptat sa „cânte“ in fata sefilor de pe „Stamford Bridge“, pentru a explica de ce nu s-a prezentat la antrenamentele echipei sale. Se pare ca Gallas, unul dintre cei mai constanti oameni din trupa lui Mourinho, nu mai vrea pe „Stamford Bridge“ din cauza ca managerul il obliga sa joace pe un post care nu-i convine. Ruptura dintre Gallas si Chelsea a fost evidenta in momentul in care francezul nu s-a prezentat la antrenamentele echipei sale, aflata in Statele Unite, la Los Angeles, unde efectueaza un stagiu de pregatire. Francezul nu va juca la turneul din SUA, dat fiind faptul ca a avut o vacanta prelungita dupa participarea sa la Campionatul Mondial, dar trebuia sa se prezinte la antrenamentele de la Los Angeles.


„Gallas a cerut o vacanta suplimentara dupa Cupa Mondiala, dar a fost anuntat ca trebuie sa vina la Los Angeles“, se arata intr-un comunicat transmis presei de Chelsea Londra. In acesta se precizeaza ca ambele parti trebuie sa poarte tratative pentru prelungirea contractului acestuia.


William Gallas nu a dat deocamdata nici o explicatie cu privire la absenta sa. Conform BBC, agentul fotbalistului a declarat ca acesta are o oferta de la AC Milan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS