19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho si Torres, in vizorul lui Milan

Ronaldinho si Torres, in vizorul lui Milan

Patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, vrea sa dea lovitura verii in materie de transferuri, intentionând sa-l achizitioneze pe starul brazilian Ronaldinho in schimbul a 100 de milioane de euro. Aceasta informatie a fost furnizata de una dintre televiziunile din grupul detinut de fostul premier al Italiei. In aceasta tranzactie ar putea intra si Kaka, pe care Berlusconi l-ar ceda „extraterestrilor“.


Fostul premier al Italiei va incerca sa dea lovitura in timpul „vidului“ de putere de la Barcelona, aflata in plina campanie electorala pentru alegerea noului presedinte. Desi Joan Laporta este favorit clar pentru un nou mandat, pâna la 3 septembrie Barcelona este practic „neguvernata“, iar Berlusconi vrea sa forteze la maximum posibilitatea.


Milan sondeaza si alte segmente ale pietei de transferuri, Ariedo Braida, director general al clubului, lasând sa se inteleaga ca va finaliza o operatiune importanta. „Stiti ca suntem obisnuiti sa surprindem la finalul campaniei de transferuri. Speram sa reusim si de data asta, pentru ca ne-ar placea sa facem un cadou suporterilor nostri“, a spus Braida.


Dupa sosirea lui Daniele Bonera de la Parma, blocul defensiv s-a intarit cu un element de certa valoare, asa ca noutatile ar putea sa priveasca linia de atac, desi numele lui Gigi Buffon ramâne inca de actualitate. Una dintre achizitiile surpriza ar putea fi Fernando Torres. Atacantul spaniol de 22 de ani al lui Atletico Madrid este legat de mult timp de clubul milanez, desi el a declarat ca ar vrea sa ramâna inca un an la Madrid. Referitor la acesta, Braida a declarat ca „vom face totul pentru a-l avea, dar vom vedea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS