21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Gata cu burlacia

Dupa o prietenie de câtiva ani cu Raluca Pescaru, Lucian Pârvu a hotarât sa puna capat burlaciei, marele eveniment urmând sa aiba loc duminica dimineata, la Biserica „Madona Dudu“, iar petrecerea la restaurantul „Green House“. Pentru ca timpul nu i-a permis sa se ocupe personal de retusurile de dinaintea nuntii, „Catelul“ a lasat totul in seama familiei si a nasului, nimeni altul decât antrenorul care l-a format, profesorul Gica Vlad.


„Sunt prin oras dupa cumparaturi, stii cum este, iti mai aduci aminte ca mai trebuie una-alta si, cum Lucian nu este in oras, trebuie sa ne descurcam singuri“, a spus profesorul Vlad, care a format majoritatea jucatorilor Universitatii.


Aflat in cantonament in Austria, Lucian Pârvu a primit o derogare din partea clubului alb-albastru si va reveni in Craiova mâine dimineata, pentru ca trebuie sa puna la punct ultimele detalii inainte de nunta. Din pacate pentru atacantul Stiintei, luna de miere va fi foarte scurta, mai bine zis, de doar câteva zile, pentru ca urmeaza un nou cantonament pentru juveti, in Germania – Olanda (8 – 18 iulie), destinat partidelor amicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS