18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNici Ghindeanu nu mai vine

Nici Ghindeanu nu mai vine

Dupa Mihai Panc, si Robert Ghindeanu a spus pas Universitatii, jucatorul Nationalului nefiind de acord cu salariul propus de olteni.


Altfel, jucatorii care nu au efectuat vizita medicala cu primul „val“ erau planificati la Policlinica Sportiva ieri-dimineata, insa programul a suferit modificari pe parcurs si restantierii au scapat. Decizia a apartinut staff-ului tehnic, care, din dorinta de a-i consulta si pe Joshua Rose, respectiv Wayne Heath, a amânat momentul pentru o zi sau doua.


Reprogramarea vizitei medicale nu i-a scapat pe juveti de trezitul de dimineata, de la ora 10.00, pe stadionul „Tineretului“ efectuând primul antrenament al zilei, „lectia“ având caracter fizic. Ovidiu Stinga a avut la dispozitie urmatorii jucatori: Bornescu, Banica, Lung jr., Pârvu, Velcovici, Dina, Fritea, Salih, Epure, D. Stoica, Saceanu, Corcoveanu, Costea II, Epure, Gârla, Dananae, Ojiga, Burca, Piko si Jianu. Lotul Stiintei s-a marit insa pe seara, la sedinta facându-si aparitia Joshua Rose si Wayne Heath, care au efectuat primele miscari in tricoul alb-albastru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS