21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu il vrea pe Stinga doar pe banca

Mititelu il vrea pe Stinga doar pe banca

Observând ca Ovidiu Stinga continua sa aiba probleme medicale, patronul Stiintei i-a propus sa continue la echipa numai in calitate de antrenor.


Confruntându-se cu destule probleme la genunchi, osificarea cartilajelor având efect negativ asupra ligamentelor, ambele conducând la probleme musculare, Ovidiu Stinga nu s-a ridicat totdeauna la nivelul asteptarilor. Mai mult, „Olandezul“ a fost impiedicat sa evolueze in disputa cu FC National, din Cupa României, si cu Petrolul Ploiesti, in victoria de pe „Ion Oblemenco“, exact din pricina durerilor, care in ultimul timp s-au amplificat. Antrenorul Universitatii a afirmat inaintea partidei de la Mioveni ca va urma o serie de tratamente pentru a mai „drege“ un pic situatia, luând in calcul si namolul de la Techirghiol, dar si prescriptiile medicilor olandezi.


Mititelu se teme pentru Ovidiu


Repercusiunile problemelor medicale l-au inspaimântat pe Adrian Mititelu, care apreciaza devotamentul lui Ovidiu Stinga fata de culorile alb-albastre, dar nu concepe sa se simta cu constiinta incarcata in cazul in care starea de sanatate a „Olandezului“ se va agrava. Finantatorul Universitatii a afirmat ca i-a cerut lui Stinga sa conduca echipa de pe margine, si nu din teren, evitând in acest fel neplacerile.


„Apreciez foarte mult bunavointa lui Ovidiu, dar nu vreau sa-l vad chinuindu-se si nici sa ma simt vinovat in cazul in care se va intâmpla ceva mai rau. S-a vazut ca in unele meciuri nu a fost in plenitudinea fortelor, de aceea i-am propus sa o lase mai moale si sa ajute echipa de la marginea terenului. Universitatea are nevoie de el ca antrenor. Sa intre doar la jocurile tari, când este nevoie de experienta sa“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII