15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024

Remiza la Caracal

In lupta pentru evitarea retrogradarii, Inter Gaz Bucuresti a obtinut un punct pretios in deplasarea de la Caracal, la capatul unui meci fara goluri, disputat mai mult la mijlocul terenului. De ceea ce se temea cel mai mult antrenorul Nicolae Negrila nu a scapat, oaspetii sosind in „orasul minunilor“ montati pentru un egal. Aflati cu „cutitul la os“, bucurestenii au jucat ultradefensiv, cu un singur vârf, scotând un rezultat care le mai da dreptul sa spere la salvare.


Gazdele au fost cele care au controlat jocul, dar elevilor lui Negrila le-a fost foarte greu sa se apropie periculos de poarta adversa, „interistii“ inchizând bine culoarele. Ocaziile de gol au venit abia spre finalul partidei, când oaspetii au mai slabit ritmul. Caracalenii ar fi putut iesi victoriosi daca Schintee si Nauiu nu ar fi irosit singurele sanse de a marca ivite. Cea mai controversata faza a meciului s-a produs insa in ultimul minut de joc, când centralul D. Deca a inchis ochii la o infractiune in careul bucurestenilor (Vodita a fost tras de tricou de un adversar), lasând faza sa curga in loc sa acorde penalti gazdelor.


FC Caracal a evoluat sâmbata in urmatoarea formula: T. Lung – Nauiu, Vodita, A. Negrila, Militaru, Mosteanu – Apostol, Schintee, Radulescu – S. Popescu, A. Stancu. Au mai intrat C. Beldeanu si A. Luta. Cu o victorie in urmatoarele patru etape, oltenii se pot considera scapati de orice fel de griji, insa remiza cu „gazarii“ le-a anulat practic posibilitatea de a mai spera la baraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS