19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVai de Steaua lor!

Vai de Steaua lor!

Managerul general Mihai Stoica (foto) si jucatorii Mirel Radoi si Victoras Iacob nu au acceptat infrângerea de la Bistrita si si-au varsat nervii pe jandarmi, pe presedintele Gloriei, Jean Padureanu, si pe geamurile de la vestiar.


Gloria Bistrita a invins sâmbata, pe teren propriu, cu 1-0, pe Steaua Bucuresti, in etapa a 26-a a Diviziei A, iar lupta pentru câstigarea titlului a devenit astfel mult mai interesanta. Dovedind ca nu stiu sa piarda, stelistii s-au dat in spectacol dupa meciul de la Bistrita, producând mai multe incidente.


Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat cu zece milioane de lei vechi, pentru ultraj, in urma incidentelor in care a fost implicat la finalul partidei cu Gloria. Oficialul stelist a incercat sa intre, dupa terminarea meciului, in vestiarul arbitrilor, pentru a le cere socoteala, insa a fost impiedicat de fortele de ordine. In busculada creata, Stoica a avut un schimb de replici cu presedintele bistritean si cu seful jandarmilor.


Padureanu: „Stoica s-a comportat ca un huligan“


Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a spus, sâmbata seara, ca Mihai Stoica l-a agresat fizic pe seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita, colonelul Ionel Ciumuca, insa acesta din urma a negat existenta unui conflict la nivel fizic intre el si oficialul stelist. „Am fost agresat verbal, nu si fizic, asa cum s-a spus initial. Probabil domnul Padureanu a vazut doar momentul când domnul Stoica a vrut sa ma loveasca, insa nu a putut sa o faca, fiind oprit de cordonul de jandarmi“, a spus Ciumuca.


Si presedintele Gloriei si-a schimbat ieri declaratiile, dupa ce cu o seara inainte afirmase ca Stoica „l-a luat de gât pe seful jandarmilor“, si a subliniat ca nu il va actiona in judecata pe oficialul stelist, desi acesta i-a adresat si lui injurii. „Nu-l voi da in judecata, desi Mihai Stoica s-a comportat ca un huligan. Este vorba de o echipa europeana, Steaua… N-am mai trait asa ceva la nivelul asta. Stoica il impingea pe seful jandarmeriei, voia sa-l ia de gât, dar am intervenit cu calm si i-am spus: «Mihai, du-te in cabina si linisteste-te». El mi-a spus: «Sa dea Dumnezeu sa te vad mort, doar atunci sunt linistit»“, a spus ieri Padureanu.


Radoi si Iacob au ajuns la spital


In afara incidentului ce l-a avut in prim-plan pe managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a mai avut loc unul, tot la vestiare, fiind provocat de atacantul stelist Victoras Iacob si de capitanul Mirel Radoi. Victoras Iacob si Mirel Radoi au ajuns la spital sâmbata seara pentru a primi ingrijiri, dupa ce la finalul meciului de la Bistrita au lovit cu pumnii in câteva geamuri.


Radoi ar putea avea nevoie de o pauza de trei saptamâni dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale pentru a i se sutura un tendon sectionat superficial si alte plagi, a opinat medicul Ovidiu Giurgiu, cel care l-a operat pe capitanul stelist. Interventia chirurgicala a durat 45 de minute, lui Radoi fiindu-i recomandat sa consulte un specialist in chirurgie plastica, pentru ca acesta sa-si exprime parerea in privinta imobilizarii sau daca isi poate relua antrenamentele.


Medicul Ovidiu Giurgiu a spus ca Victoras Iacob a avut doar niste plagi superficiale, care nu prezentau pericol.


Mihai Stoica este recidivist


Mihai Stoica nu este pentru prima oara in centrul unui incident violent. In urma cu un an, pe 14 mai 2005, Mihai Stoica, pe atunci presedinte executiv al FC Steaua, a lovit un suporter in timpul partidei cu CFR Cluj, câstigata de Steaua, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in etapa a 26-a a Diviziei A. In minutul 75 al meciului, Mihai Stoica, insotit de câteva garzi de corp, a coborât in fuga de la tribuna oficiala si s-a dus la tribuna I in mijlocul suporterilor, l-a lovit pe unul dintre acestia cu pumnul in figura si apoi a urcat inapoi la loja. In urma acestui incident, Mihai Stoica a fost suspendat pentru un an de Comisia de Disciplina, insa ulterior Comisia de Recurs Federala a decis ca suspendarea sa fie redusa la sase luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII