18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBayern, aproape de un nou titlu

Bayern, aproape de un nou titlu

Cu doua etape inainte de incheierea sezonului, formatia bavareza are un avans de cinci puncte fata de principala sa urmaritoare, Hamburg SV.


Lidera Bundesligii, Bayern München, este aproape de cucerirea unui nou titlu de campioana. In etapa a 32-a a primei ligi germane, formatia bavareza a câstigat miercuri seara, cu scorul de 3-1 (2-1), partida disputata pe teren propriu cu VfB Stuttgart. Oaspetii au deschis scorul in minutul 6, prin sârbul Ljuboja, insa Bayern a reusit sa egaleze si sa preia conducerea pâna la pauza, prin golurile marcate de atacantii Santa Cruz (’11) si Pizzaro (’44). Scorul final al partidei a fost stabilit in minutul 46, de Schweinsteiger.


Cu doua etape inainte de incheierea campionatului, Bayern München are un avans de cinci puncte fata de a doua clasata, Hamburg SV, invingatoare marti, la Köln, cu 1-0.


Magath vrea sa plece


In ciuda succesului pe care Bayern il are in competitia interna, antrenorul echipei bavareze, Felix Magath (foto), a spus ca munca sa nu este apreciata la adevarata valoare si ca, in consecinta, ar putea pleca la o echipa din strainatate.


„Una dintre principalele probleme in Germania este ca munca depusa de cineva nu este recunoscuta la adevarata valoare. Echipa Bayern München a stabilit mai multe recorduri in acest sezon, dar asta n-a contat aproape deloc. De aceea, mi-am spus ca poate ar fi bine sa antrenez in strainatate, este o dorinta a mea mai veche“, a spus Magath.


Felix Magath a preluat echipa bavareza in 2004, câstigând in sezonul trecut atât cupa, cât si campionatul. In acest sezon, Bayern a câstigat deja Cupa Germaniei si ocupa primul loc in clasament cu doua etape inainte de final. Formatia pregatita de Magath are astfel sansa sa devina prima echipa din Germania care reuseste sa câstige doi ani la rând atât cupa, cât si campionatul. De asemenea, Bayern a stabilit un nou record de victorii consecutive in campionat (15).


Bundesliga, rezultatele etapei a 32-a


Rezultatele inregistrate marti si miercuri in etapa a 32-a a campionatului german: Eintracht – Kaiserslautern 2-2, Duisburg – Bremen 3-4, Bayern München – Stuttgart 3-1, Wolfsburg – Mainz 0-3, Schalke – Bielefeld 3-1, FC Köln – Hamburg 0-1, Hertha Berlin – Bayer Leverkusen 1-5, Hanovra 96 – Borussia Dortmund 1-2, FC Nurnberg – Borussia Monchengladbach 5-2.


Clasament: 1. Bayern München – 73 de puncte, 2. Hamburg SV – 68 de puncte, 3. Werder Bremen – 64 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS