19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportIoan Becali negociaza pentru Chivu

Ioan Becali negociaza pentru Chivu

Pe 24 februarie, Federatia Româna de Fotbal (FRF) i-a retras licenta de agent de jucatori lui Ioan Becali si l-a amendat cu 40.000 de dolari pentru nereguli in cazul transferului jucatorului Florin Bratu de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul. In ciuda acestui lucru, cotidianul italian Il Tempo sustine ca Ioan Becali ar putea avea o prima runda de negocieri cu diriguitorii clubului AS Roma in privinta prelungirii contractului fundasului Cristian Chivu (foto).


Ioan Becali, fostul presedinte executiv al FC Dinamo, a fost prezent aseara la partida dintre echipele AS Roma si Internazionale Milano, din prima mansa a finalei Cupei Italiei. Conform ziaristilor italieni, Becali urma sa se intâlneasca inaintea meciului cu reprezentantii clubului din Roma. Capitanul nationalei României ar putea sa-si prelungeasca acordul cu AS Roma pentru inca trei ani, pâna in vara anului 2011.


In urma cu o saptamâna, presa italiana a anuntat ca responsabilii gruparii AS Roma se vor intâlni, astazi si mâine, cu agentii jucatorilor Cristian Chivu, Phillippe Mexes si Simone Perrotta, pentru discutii privind prelungirea contractelor celor trei fotbalisti, care expira in 2008.


Mass-media internationale sustin ca fundasul Cristian Chivu este una dintre principalele tinte, pentru sezonul viitor, ale clubului Real Madrid, dar se mai afla pe lista de achizitii a gruparilor AC Milan, Internazionale Milano, FC Barcelona si Chelsea Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS