19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRevansa pentru salvare

Revansa pentru salvare

Minerul – Petrolul


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Minerul: Munteanu – R. Radoi, Amzucu, Apostol – Soo, B. Popescu, Bertea, Stana, Nicoloff – Glisca, Volocaru. Antrenor: Marcel Ploaie.


Petrolul: Panaite – Stepanov, Donets, Costache, Ghita – Dumitru, Marinescu, Pelanda, Petrovic – Gorga, Hadnagy. Antrenor: Vivi Rachita.


• Vor arbitra: I. Serea – L. Sârbu, D. Dumitriu.


Dupa surprinzatoarea victorie de la Craiova, Minerul Motru are astazi un nou examen dificil pentru supravietuire in esalonul doi, primind pe teren propriu replica altei candidate la promovare, Petrolul Ploiesti. Umiliti sezonul trecut, 0-5, „minerii“ pregatesc revansa in fata echipei lui Vivi Rachita, surpriza din acest an a Cupei României. Noul tehnician Marcel Ploaie redebuteaza in fata motrenilor, mizând pe un joc ofensiv cu gândul ca poate obtine macar o remiza.


Fara Balan si Mieila, accidentati, dar cu fostii „panduri“ Amzucu, Radoi si Glisca reveniti in primul unsprezece, sperantele gorjenilor intr-un rezultat bun par indreptatite. Ploaie se declara multumit de schimbul facut cu divizionara A, Amzucu – Glisca pentru Naicu, câstigând astfel un jucator ofensiv, departamentul cel mai slab al „minerilor“ in acest retur.


„Daca nu câstigam jocul acesta, cele trei puncte obtinute la Craiova s-au dus. Pâna una-alta si un punct ar fi bun. Sa iei patru puncte din doua jocuri, cu Craiova si Petrolul, pentru Motru ar fi bine. Noi mizam pe victorie. Cu Glisca speram sa avem un atac puternic. Pentru noi este avantajos acest schimb cu Pandurii. Daca era si Naicu, era si mai bine. Ungureanu l-a dorit insa pe Victor, iar eu nu m-am opus si nu o sa ma opun niciodata pentru jucatorii care vor sa plece la Divizia A. Am câstigat, in schimb, un jucator in atac“, a declarat tehnicianul motrenilor.


Ploaie nu crede intr-o revenire a lui Rachita in teren, cel putin la Motru, asa cum acesta amenintase dupa egalul, 3-3, cu Rapid, din semifinalele Cupei României. „Nu cred ca Rachita va reintra la Motru. Daca si-a pierdut increderea in jucatori, nu este bine. Daca vom câstiga acest meci, sansele de a ramâne in Divizia B cresc considerabil“, a incheiat Ploaie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS