19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltrasii, prezenti la datorie

Ultrasii, prezenti la datorie

La inceputul antrenamentului sustinut ieri de alb-albastri, un mic grup de suporteri olteni a afisat un banner pe unul dintre gardurile cantonamentului din Lunca, pe care era scris „Forza Stiinta“.


Prezenta suporterilor la sedintele de pregatire este ceva obisnuit pentru Ciuca si compania, dar aparitia acelui banner i-a surprins totusi pe fotbalisti, care s-au simtit foarte bine vazând cât de iubiti sunt in Banie. De altfel, suporterii Universitatii si-au anuntat prezenta si la meciul de mâine, de la Urziceni, numarul ultrasilor putând ajunge la cinci sute. Deplasarea acestora pentru intâlnirea cu Unirea se va face pe cont propriu, iar intrarea in stadion va fi libera.


In ciuda simpatiilor, fanii Universitatii au ramas cu picioarele pe pamânt in privinta lotului de jucatori pentru Divizia A, din sondajul lansat de factiunea SEZIONE, dupa ultimele prestatii, reiesind faptul ca lotul actual trebuie completat cu doi, trei jucatori cu experienta. Aceasta a fost parerea a 90,09 la suta dintre votanti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS