20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScurte stiri - Pandurii

Scurte stiri – Pandurii

Bilete mai ieftine


Descurajati de jocul echipei si de preturile piperate ale biletelor, cele mai mari din primul esalon, spectatorii s-au rarit in tribunele „Municipalului“ cu fiecare partida disputata. Doar abonatii, vreo 3.000, se mai incumeta sa suporte cu stoicism etapa de etapa infrângerile „pandurilor“ de pe teren propriu. Pentru a-i recâstiga pe fani, oficialii clubului Pandurii au scazut pretul biletelor. Un tichet la tribuna 0 va putea fi achizitionat cu 150.000 de lei, iar la celelalte categorii, tribuna I si II, 100.000 de lei. Peluza I va ramâne libera, acolo având acces copiii si juniorii clubului.


Meciuri de sase puncte cu Jiul si Vaslui


Trei jocuri, minimum patru puncte este provocarea „pandurilor“ in urmatoarele doua saptamâni, timp in care intâlnesc doua contracandidate la retrogradare, plus Steaua. Miza este inca un sezon in Divizia A, iar Sorin Vintilescu este constient de acest lucru. „In cele trei meciuri pe care le avem, cu Jiul, Steaua si Vaslui, in masura de peste 75 la suta se va decide retrogradarea. Conteaza fiecare punct, mai ales cele cu contracandidatele noaste. Avem meciuri de sase puncte si cu Jiul, si cu Vasluiul. O victorie cu Jiul si cel putin un meci nul cu moldovenii ne-ar ridica din acea zona. La Vaslui va fi un meci in care cine pierde isi ia la revedere de la Divizia A, sper sa nu fim noi aceia“, a declarat Vintilescu.


Condescu da lectii ziaristilor


Deranjat de intrebarile ziaristilor la conferinta de presa, presedintele Marin Condescu le-a pus in vedere acestora sa nu mai speculeze raspunsurile date de subalternii sai, Nae Ungureanu sau Robert Vancea, care abia scosesera câteva vorbe. Tensionat de nereusitele sale din postura de conducator al clubului finantat si din bani publici, Condescu s-a transformat subit in judecator al reprezentantilor presei. „La conferinta de presa se pun intrebari, pac, pac. Auzi, degetul tau e mai lung, trebuie sa-l taiem, astea sunt probleme de simpozion. O conferinta de presa asa o stiu, intrebari, raspunsuri si nu mai comentezi raspunsul. Nu suntem pe speculatii aici“, a rabufnit Condescu.


Bogdan Tudor se gândeste sa demisioneze


Directorul de marketing al clubului Pandurii Târgu Jiu si totodata ofiterul de presa al divizionarei A, Bogdan Tudor, intentioneaza sa demisioneze de la clubul gorjean dupa meciul cu Jiul Petrosani. Tudor a coordonat conferinta de presa de ieri in care Marin Condescu a parasit sala dupa câteva minute, refuzând sa raspunda intrebarilor ziaristilor. „Am avut o discutie cu presedintele Condescu si l-am informat ca dupa jocul cu Jiul voi parasi echipa, iar pe 1 mai imi voi depune si demisia in scris“, a declarat Bogdan Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS