19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu vrea determinare

Ungureanu vrea determinare

Sportul – Pandurii


• Stadion „Regie“, ora 16.00 (National TV).


• Formatii probabile:


Sportul: Stancioiu – Stancu, Ratiu, Secareanu, Patriche – T. Balan, Cruceru, C. Lazar, Varga – Mazilu, Nae. Antrenor: Gh. Multescu.


Pandurii: Pustinjakovic – Amzucu, Perisic, Scarlatache – Popete, Buta, Keca, Glisca, Trofin – Stefan, Adi Popescu. Antrenor: N. Ungureanu.


• Vor arbitra: M. Salomir – M. Savaniu, C. Nica.


• Observatori: R. Urs, D. Lazarescu.


„Rosu“ risca sa nu stea pe banca tehnica la debutul sau ca antrenor la divizionara A gorjeana in cazul in care conducerile cluburilor Pandurii si FC Caracal nu se pun de acord in privinta rezilierii contractului tehnicianului cu divizionara B.


Echipa Pandurii a intrat intr-o noua era, a antrenorului Nae Ungureanu, adus la Târgu Jiu pe post de salvator. Primul examen al tehnicianului are loc in Regie, „Rosu“ fiind testat de „studentii“ lui Multescu aflati la un pas de podiumul Diviziei A. „Gasca nebuna“ este pe val si are un ascendent moral asupra „pandurilor“, pe care i-a invins pe unde i-a prins, in Divizia A sau in B, in Bucuresti sau la Târgu Jiu. Singurul cu bilant pozitiv in disputele cu Sportul este Nae Ungureanu, care isi aminteste cu placere de debutul sau in Divizia A.


„Este o amintire placuta si as vrea sa ramâna placuta, sa ma ajute Dumnezeu sa se intâmple acelasi lucru. Ar fi un lucru extraordinar pentru mine, pentru Târgu Jiu, pentru toata lumea sa reusesc acelasi lucru ca la Electro, sa salvez echipa“, a spus Ungureanu.


Cu Viorel Hizo pe banca tehnica, Pandurii a pierdut in tur, 0-1, pe „Municipal“, golgheterul Mazilu fiind decisiv pe final de meci intr-un moment in care jocul curgea spre o remiza „alba“, multumitoare atât pentru „Dulau“, cât si pentru omologul sau, Dan Petrescu.


La fel ca predecesorul sau, „Rosu“ este adeptul unui sistem de joc 3-5-2, in care nu se anunta schimbari majore de jucatori, ci doar de mentalitate.


„Nu vor fi schimbari majore, dar va fi putin schimbat stilul de joc. Sunt adeptul sistemului de joc 3-5-2. Voi incerca sa imprim baietilor sistemul asta si putin din harnicia si devotamentul pe care le-am avut eu in teren“, a spus „Rosu“.


Ungureanu, incert pe banca


Nae Ungureanu risca sa stea in tribuna daca pâna la ora jocului cu Sportul Studentesc conducatorii echipelor Pandurii si FC Caracal nu se pun de acord in privinta rezilierii contractului. Situatia era neclara ieri, dar tehnicianul tragea nadejede ca aceasta se va rezolva pâna la ora meciului si ca va debuta la Pandurii pe banca si nu in tribune.


„Bâjbâim deocamdata, cred eu ca pâna la urma voi sta pe banca. Conteaza enorm de mult pentru jucatori“, a spus „Rosu“.


Indiferent de unde va privi jocul, Ungureanu vrea sa vada o descatusare in exprimarea elevilor sai, sustinând ca valoarea „pandurilor“ este mai mare decât cea pe care au aratat-o pâna in prezent.


„Sportul este o echipa care joaca fotbal, nu sunt stresati de nici un obiectiv, deci eu cred ca va fi un joc deschis oricarui rezultat. Nu ma intereseaza istoria disputelor dintre Pandurii si Sportul, ci doar ce voi face eu mâine (astazi – n.r.). M-ar interesa foarte mult sa vad o descatusare din partea jucatorilor vizavi de stresul prin care au trecut pâna acum. Un rezultat bun vine dupa un joc bun si as vrea ca baietii sa incerce sa se exprime la adevarata lor valoare, pentru ca nu ce au aratat ei pâna acum este valoarea lotului si a echipei din Târgu Jiu“, a opinat Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS