19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinerii, in cautarea increderii pierdute

Minerii, in cautarea increderii pierdute

Inter Gaz – Minerul Motru


• Stadion „Popesti Leordeni“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Inter Gaz: Tufisi – Raileanu, Popa, Oprea, Vladescu – Boiciuc, Voicu, Ursu, Budean – Dumitrescu, Bârsan. Antrenor: Cornel Nica.


Minerul: Munteanu – R. Radoi, Balan, Naicu – Soo, B. Popescu, Bertea, Nicoloff – Stana – Patrascu, Volocaru. Antrenor: Silviu Lung.


• Vor arbitra: R. Dumitru – B. Medrea, V. Cristea.


Minerul Motru vine in Capitala cu gândul la prima victorie din retur.


Au trecut cinci etape din returul campionatului si Minerul Motru suspina dupa prima victorie. Dupa o serie de trei rezultate de egalitate au urmat doua infrângeri, ambele cu antrenorul Silviu Lung (foto) in tribuna, suspendat. Motrenii au jucat doar o repriza in fata contracandidatei la retrogradare, Astra Ploiesti, si nu a fost suficient nici macar pentru un egal pe teren propriu.


Legendarul Ghindaru, care nu marcase in Divizia A nici un gol in trei sezoane, a reusit sa indese ploiestenilor trei puncte uriase in clasament si sa-i aduca aproape de linia de plutire.


Lung ramâne cu impresia ca arbitrii l-au dezavantajat din nou si cu o mare problema de rezolvat, sa le ridice moralul elevilor sai.


„Am ratat in prima repriza câteva ocazii clare, iar in a doua repriza au reusit sa treaca si ei centrul terenului si au marcat prin Ghindaru, dintre trei fundasi. Am avut si un penalti neacordat, când un jucator de-al lor a respins sutul lui Nicoloff cu mâna, dar nu mai zic nimic de arbitri. Dupa o repriza excelenta au inceput sa joace dezlânat, cu mingi sus, la disperare. Terenul a fost plin de balti si am construit mai greu“, a comentat Lung infrângerea din ultima etapa.


Meci greu in Capitala


Astazi urmeaza un nou examen al retrogradarii. Victoria este cuvântul de ordine, atât la Inter Gaz, cât si la Minerul Motru. Trei puncte la marginea Capitalei le-ar readuce „minerilor“ increderea pierduta in precedentele cinci batalii. „Nu au incredere in ei. Doar o victorie le-ar reda increderea. Le-am tot spus jucatorilor: excludeti ca sunteti pe loc retrogradant, ziceti ca sunteti campioni si jucati mai relaxat. Nu mai jucati cu frica. Toti sunt numai cu capetele plecate. Este foarte greu sa-i fac sa zâmbeasca. Echipa joaca, dar nu putem sa marcam. Aici este nenorocirea mare a noastra“, a incercat Lung sa-si motiveze jucatorii.


Pentru prima data in acest retur, tehnicianul oltean are la dispozitie tot lotul, inclusiv Nedelea, revenit dupa suspendare, iar Andreescu, Patru si Corcoveanu sunt recuperati medical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS