22.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinerii cauta puncte cu lanterna rosie

Minerii cauta puncte cu lanterna rosie

FC Sibiu – Minerul Motru


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Sibiu: Pascal – Gradinar, Pistol, L. Cotora, Buican – Cosma, Negut, Tanase, A. Popa – R. Costin, T. Mihail. Antrenor: Ad. Vasâi.


Minerul: Andreescu – Naicu, Balan, R. Radoi – Bertea, Nedelea, B. Popescu, Stana, Nicoloff – Oprea, Istinie. Antrenor: S. Lung.


• Vor arbitra: C. Nicoara – D. Ilies, S. Slabu.


• Observator: I. Cristea.


Antrenorul Motrului este optimist atunci când intâlneste ultima clasata din seria B2, sperând ca de data aceasta echipa sa va fi mai norocoasa.


Dupa ce a pierdut doua puncte acasa, in prima etapa a returului, 2-2 cu Poiana Câmpina, Minerul Motru incearca sa le recupereze in cea mai usoara deplasare a campionatului, pe terenul ultimei clasate, FC Sibiu. Cum ardelenii sunt aproape retrogradati, „minerii“ au, teoretic, o misiune usoara, insa noile achiziitii ale lui Adrian Vasâi, Negut sau Lucian Cotora, jucatori care au cochetat cu primul esalon, dau alta greutate acestui joc.


Sibianul Radu Negut a promovat anul trecut cu Pandurii Târgu Jiu in Divizia A in detrimentul echipei la care activeaza in prezent, FC Sibiu, fiind in tur elevul lui Silviu Lung la Minerul Motru.


„Mergem sa jucam bine, pentru ca astfel vin si rezultatele. Sibiul nu are ce pierde, va juca relaxat si poate sa o faca bine sau mai rau. Au multi jucatori tineri, dar au completat lotul si cu câtiva jucatori cu experienta, Negut sau L. Cotora. E o echipa echilibrata. Daca luam trei puncte, ne revenim la normal. Sa vedem daca si putem“, a spus tehnicianul motrenilor, Silviu Lung.


Acesta considera ca intreruperea campionatului cu o saptamâna a fost benefica pentru echipa sa, deoarece a putut sa-l recupereze pe Naicu.


„A fost buna intreruperea, pentru ca l-am recuperat pe Naicu. Daca luam trei puncte, pauza a fost foarte buna“, a opinat Lung.


La Sibiu nu au facut deplasarea Mieila, accidentat la antrenamentul de ieri, si Patru, care a suferit o entorsa de gradul III la glezna si are piciorul in ghips. Juniorul Corcoveanu si-a reluat alergarile dupa ce s-a accidentat la o actiune a lotului national de juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS