24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHizo le-a pus gând rau dinamovistilor

Hizo le-a pus gând rau dinamovistilor

Pandurii Târgu Jiu este dezavantajata de rezultatele inregistrate in prima etapa a returului, gorjenii fiind obligati sa invinga in meciul cu „câinii rosii“.


„Pandurii“ trebuie sa compenseze lipsa de valoare fata de contracandidate prin multa sudoare pentru a spera la mentinerea in primul esalon. In meciul cu Farul tocmai determinarea a lipsit jucatorilor olteni, iar acest lucru s-a reflectat in rezultatul consemnat pe tabela.


„Jocul nu a fost foarte rau, dar, din pacate, nu am reusit sa dam gol si este inadmisibil la câte ocazii ne-am creat. In plus, gafele facute de Amzucu in aparare sunt niste greseli pe care nu le vezi nici in esaloanele inferioare. Cred ca ne-am ridicat la nivelul Farului ca joc. Farul a avut o singura situatie clara si aceea facuta cadou de Amzucu care a avut mingea la picior si a dat pasa la adversar. E inadmisibil asa ceva. Nici nu mai ai ce sa spui in astfel de situatii. A fost o teama de acest joc inexplicabila la unii dintre ei. Nu imi explic cum sa le fie teama de un joc pe care practic il aveau in mâna. S-a vazut clar ca suntem mai pregatiti decât Farul“, a afirmat Hizo.


Hizo nu cedeaza in fata liderului


Tehnicianul Viorel Hizo anunta modificari in formula de start pentru meciul cu Dinamo, printre cei vizati fiind Amzucu si Armel.


„Sigur voi face modificari. Pentru ca nu o sa continuu sa joc cu fotbalisti care gafeaza in acest hal“, a anuntat „Dulaul“. „Fiind pe locul 12 cu doar 13 puncte, toate jocurile pentru noi sunt decisive. Trebuie sa câstigam cu foarte multa truda si cu multa determinare. Meciul cu Dinamo este foarte greu deoarece intre noi si ei exista o diferenta mare de valoare, dar asta nu ne face sa cedam. Suntem pregatiti pentru acest campionat si eu sper ca jucatorii mei sa nu mai faca greselile de la meciul cu Farul, in special fundasii centrali, si atunci scorul poate sa fie favorabil in jocul cu Dinamo“, a precizat Hizo.


Semicantonament pentru „panduri“


Meciul cu Dinamo a capatat un caracter decisiv pentru Pandurii in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Rezultatele contracandidatelor din prima etapa a returului ii obliga pe „panduri“ sa obtina un rezultat pozitiv in compania „câinilor rosii“ daca vor sa se mentina deasupra liniei retrogradarii.


Antrenorul Viorel Hizo nu vrea sa riste nimic si a comandat un regim de semicantonament pentru elevii sai in aceasta saptamâna. In zilele cu doua antrenamente, fotbalistii se odihnesc la Hotel Sport intre sedintele de pregatire, iar mâine „pandurii“ au liber.


Din cauza terenurilor impracticabile din Târgu Jiu, divizionarii A s-au refugiat ieri la Lelesti, unde au gasit o suprafata de joc cât de cât practicabila.


Scarlatache poate sa joace


Proaspat international de tineret, Adrian Scarlatache a bifat 15 jocuri in Divizia A, toate in tricoul gorjenilor. Singurul meci in care a absentat a fost cel cu Dinamo, din tur, când tehnicianul de atunci, Emil Sandoi, l-a menajat, stiindu-se faptul ca este imprumutat de „câinii rosii“ pâna in vara la Târgu Jiu. Scarlatache nu are nici o clauza in contract care l-ar retine sa evolueze impotriva lui Dinamo, astfel ca el poate fi folosit de „Dulau“ in meciul de sâmbata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS