19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBayern trebuie sa atace

Bayern trebuie sa atace

Echipa italiana AC Milan, ramasa cu un singur obiectiv realizabil in acest sezon, câstigarea Ligii Campionilor, dupa ce in campionat a pierdut teren in lupta pentru titlu cu Juventus, va infrunta, miercuri, pe „San Siro“, formatia lui Michael Ballack, Bayern München, cu care a remizat in tur, scor 1-1. Gratie golului inscris de Sevcenko in repriza a doua a meciului disputat pe 21 februarie, Milan a devenit prima echipa care a parasit, fara infrângere, noul stadion „Allianz Arena“ din München, dupa un meci cu Bayern.


Rezultatul inregistrat in tur este convenabil pentru italieni: bavarezii vor fi nevoiti sa atace si sa inscrie pentru a se califica, iar echipa lui Carlo Ancelotti dispune de jucatori rapizi, precum Kaka (foto) si Sevcenko, acestia putând profita pe contraatac de eventualele spatii libere din defensiva adversa.


In cazul in care Milan va reusi sa o elimine pe Bayern, suporterii „rossonerilor“ pot fi optimisti si pot spera la un succes final in Liga Campionilor, datorita istoriei confruntarilor dintre cele doua formatii. De fiecare data când Milan a trecut de Bayern intr-o competitie europeana, echipa patronata de Silvio Berlusconi a câstigat in final trofeul, acest lucru intâmplându-se de doua ori in Liga Campionilor, in 1990 si in 2003, si o data in Cupa Cupelor, in 1968.


In cele sase meciuri disputate pe „San Siro“ intre Milan si Bayern, germanii s-au impus o singura data. Ultima data când cele doua echipe s-au intâlnit, in sezonul 2002/2003, italienii s-au impus atât in tur, cât si in retur, cu 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS